Zakelijk

Re-intergratie trajecten

Heeft u een medewerker met een (dreigende) burn-out? Een hoogsensitieve werknemer die de laatste tijd vaak uitvalt door stress of te hoge werkdruk? Bent u zelf hoogsensitief als zelfstandig ondernemer. Equizenz biedt individuele coaching en teamcoaching op maat. Ik help werkgevers en werknemers om te gaan met HSP op het werk en psychosociale problematiek aan te pakken.  

Voorkom langdurige uitval
en ziekte verzuim

Vergroot de kwaliteiten van uw werknemers binnen uw bedrijf. Verminder stressgerelateerde klachten op de werkvloer en het risico op burn-out bij uw werknemer. Bespaar onnodige onkosten. Equizenz biedt zakelijke  individuele coaching/therapie, teamcaching en coaching bij (dreigende) burn-out. In alle coachingstrajecten komen zes leerprocessen aan bod: ervaring, reflectie, herkenning, bewustwording, verandering en experimenteren.

Individuele begeleiding bij (dreigende) burn-out

Individuele coachingstrajecten voor werknemers en werkgevers staan in het teken van persoonlijk leiderschap en het leren omgaan met hoogsensitieve genen. Persoonlijk leiderschap biedt zelfreflectie op de werkvloer. Persoonlijk leiderschap betekent dat een werknemer zelf richting geeft aan ontwikkeling en groei. Hierdoor worden zijn/haar verantwoordelijkheid en werkplezier groter en neemt het risico op een burn-out af.

Teamcoaching

Teamcoaching is een efficiënte manier om de sfeer op de afdeling te verbeteren en de productiviteit te verhogen. Bij teamcoaching werkt een team met één of meerdere paarden samen. Dit kan patronen duidelijk maken en motiveren om anders met elkaar om te gaan. Ook kunnen teamleden ontdekken waar hun persoonlijke talenten en interesses liggen.

Systemische teamcoaching en teamopstellingen

Bij systemisch werken gaat het onder meer over de groep waarvan iemand deel uitmaakt. Ons verleden heeft ons gevormd tot de personen die we nu zijn en de plaats die we innemen. Door een teamopstelling te maken met de hulp van paarden ontdekken we welke rol iedere werknemer vervult binnen uw team. Dit helpt:

  • om bepaalde patronen te doorbreken
  • om meer efficiëntie  te brengen op de werkvloer.
  • fijne werkrelaties op te bouwen
  • om transitie mogelijk te maken

Om dit te veranderen of te accepteren is het allereerst belangrijk om uit te vinden wat er leeft. Het paard zorgt voor dit bewustzijn door de (onbewust) innerlijke beleving van uw werknemers in beeld te brengen buiten de werkkring. U krijgt als het ware een inkijkje in hoe elke medewerker het team ervaart en de aspecten van het werk die tot een burn-out kunnen leiden.
Lees meer over systemisch werken.

In een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag over de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor uw bedrijf.

Onze opdrachtgevers

waarborgfonds sociale woningen

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.