Laden Evenementen

Wat: Supervisie
Dag: Vrijdag
Wanneer: 29 mrt, 28 juni, 20 sept, 13 dec
Tijd: 5 daagse avond cursus 11.00-17.30 uur

Versterk je leiderschapskwaliteiten met het spiegelen van het paard

Krijg inzicht in je communicatiestijl en non-verbale signalen via het paard als reflectie partner

Vergroot je emotioneel bewustzijn

Betere werkrelaties door verhoogd zelfbewustzijn

Verbeter je beroepspraktijk en verhoog de kwaliteit van de zorg

Voor wie?

Supervisie is de reddende engel voor mensen die met mensen werken. Voor studenten en beginners in het vak helpt het bij hun professionele en persoonlijke groei. 

En de door gewinterde coaches, therapeuten kunnen zich verdiepen in hun professionele vaardigheden en kennis  met deze begeleiding. 

Het resultaat? Een flinke boost in persoonlijke inzichten.

Voor wie? Deze supervisie is gericht op (paarden)coaches, (equi) therapeuten, Hr management en andere professionals werkzaam in de zorg en het onderwijs.

Jij bent er altijd voor een ander ... NU is het tijd voor jou!!

Supervisor met een systemische bril

Een supervisor en de paarden zijn als een kundige gids die zorgen voor een avontuurlijke leeromgeving waarin je jezelf kunt ontdekken. Jouw ontwikkelingsvragen staan altijd voorop. Als ervaren professional zorgt zij voor een open, sterk en veilig leerklimaat. Samen werk je aan het verbeteren van jouw vaardigheden en kwaliteiten als vakspecialist. Laat je meenemen door de kudde om ervaringsgericht jouw ontwikkelingsvraag met een systemische blik te onderzoeken. 

Zoals Sherlock Holmes zijn mysteries kraakt, zo is reflectie het sleutelwoord tot het kraken van onze werk-uitdagingen. Het is dan ook geen verrassing dat het reflectieverslag een belangrijk onderdeel is van supervisie. Dit doen we op een creatieve manier. Hiermee geef je namelijk inzicht in je eigen werk-krachten en de manier waarop je ze inzet. 

Door de opgedane inzichten te verankeren

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.