Opleidingen en bij-en na scholing

Bij Equizenz zijn we ware experts op het gebied van Hoogsensitiviteit. We hebben onze unieke, gepatenteerde methode, Huis van Zelfbewustzijn®, met veel succes in de praktijk gebracht tijdens individuele- en groepstrajecten. Nu willen we deze methode graag aanbieden als modules voor leerkrachten, HR-managers, (Paarden)coaches en therapeuten. Neem een kijkje bij ons opleidingsprogramma!

Bij ons doel is het niet de bedoeling dat we robotachtige coaches opleiden die alsmaar één kunstje herhalen. Nee hoor, dat is niet ons stijl. Wij willen dat jij je eigen unieke zelf ontdekt, en dat je vanuit die echte kern gaat werken. Geen gedoe, geen stress, en alleen werken vanuit pure liefde.

"Even stilstaan........ en in het NU
jezelf als pro beter leren kennen"

Ben jij een pro op zoek naar een diepere kennis van jouw innerlijke wereld en haar connectie met Hoogsensitiviteit? Dit persoonlijkheidskenmerk navigeren kan een flinke uitdaging zijn, maar met onze opleiding, bij-en nascholing, leer jij hoe je als pro het beste kunt omgaan met zachte zielen.

Met een vleugje creativiteit, een snufje intuïtie ,een flinke dosis meditatie (en eventueel de paarden), leer je de ander te luisteren naar hun innerlijke stem. Zo word jij een meester in het begeleiden van Hoogesensitieve personen met de meest uiteenlopende ontwikkelingsvragen.

Dus, genoeg gedacht, NU is het tijd om te voelen! Tijd om in actie te komen. Schrijf je nu in voor 1 van onze opleidingen en/of na-bijscholingstrajecten!

Jouw connectie met Hoogsensitiviteit

Hsplearing professional

Wil jij jezelf ontwikkelen als de ultieme HSP pro en dit integreren in je huidige praktijk?
Met ons online coach materiaal kun je jouw coachees, leerlingen, cliënten en medewerkers begeleiden om zichzelf beter te leren kennen en in hun kracht te gaan staan. Zo word jij de HSP pro binnen jouw werkveld!
Zonder paarden

Opleiding en nascholing coachen met paarden

Ligt jouw passie bij de paarden en ben je geïnteresseerd in Hoogsensitiviteit, dan is de HSP pro paardencoach opleiding of 1 van de bij-en nascholingstrajecten zeker iets voor jou! Zet jouw sensitiviteit in om Hoogsensitieve personen te coachen in hun groei ont ontwikkeling.
Met paarden

Kennismakingsochtend

Ben je van plan om mensen te begeleiden die recentelijk hebben ontdekt dat ze Hoogsensitief zijn of wil je deze doelgroep begeleiden in ontwikkelingsvragen? Of werk je al met Hoogsensitieve personen, maar wil je jouw kennis en vaardigheden verdiepen? Kom dan naar één van onze kennismakingsochtenden of info avonden online en maak kennis met onze opleidingen en bij-en na-scholingstrajecten.
online en offline

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.