Aanbod

Aanbod zowel offline en online bij Equizenz

EquiZenz biedt voor de Hoogsensitieve persoonlijkheid begeleidingen en trajecten aan, individueel en/of in groepen.
Wil je persoonlijk advies wat er het beste bij je past? Neem dan contact op!

Vrijblijvend Kennismaken

Kom vrijblijvend kennismaken met de paarden in de natuur zodat je kunt voelen en ervaren of de begeleidingen bij Equizenz bij jouw hulpvraag past.

Intake

Om een traject te starten is het belangrijk dat om een kompleet beeld te krijgen van waar je vandaan komt, waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Daarvoor is een gebreide intake erg belangrijk.

Online cursussen

Wil je thuis online zelf op onderzoek  in de wereld van Hoogsensitiviteit in relatie tot jezelf. Deze online leeromgeving die specifiek gericht is op de Hsp is de perfecte manier om te groeien en ontwikkelen.

Cursussen

Elk Hoogsensitief persoon is anders. Wat voor de één werkt hoeft niet voor de ander te werken. Bekijk wat er bij je past in groepsvorm. 

Jaartraject Hoogsensitief

Jouw levensgeluk vergroten door je Patronen, loyaliteitsconflicten en overtuigingen doorbreken.

Terugkomdagen

Terugkomdagen zijn er speciaal voor iedereen die al een traject of begeleiding heeft gevolgd bij Equizenz. Iedere terugkomdag heeft een ander thema.

Documentaire Equi-art

Er is een droom uit gekomen om aan een groter publiek te tonen hoe de Equi&Art methodiek werkt bij hoogsensitieve personen, mede dankzij 4 bijzondere mensen die we mochten volgen in het equi&art jaartraject.

Voor de professional

Opleiding Hsp proffesional

Wil je als coach/therapeut, met behulp van paarden je specialiseren in het begeleiden van Hoogsensitieve volwassenen?

Supervisie

Supervisie: de ultieme tool om je skills als professional te boosten! Het richt zich op het slim hanteren van professionele technieken en het upgraden van je vakmanschap. Het is een spiegel waarin je jezelf leert kennen en reflecteert op de situaties die je tijdens je werk tegenkomt.

Ga je mee op ontdekkingsreis!

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.