Specialisaties

Iedereen is anders. EquiZenz begrijpt dat en heeft zich daarom verder gespecialiseerd op bepaalde vlakken.  Lees hieronder wat Equizenz hierin voor jou kan betekenen.
hoogsensitief, jaartraject, equi-art, rust, en , harmonie, grenzen, aangeven, leven, vanuit, mijn , hart

Hoogsensitief

Wanneer je Hoogsensitief bent, neem je de wereld om je heen intensiever waar. Hierdoor ben je gevoeliger voor prikkels dan andere mensen. Je kunt hierdoor vermoeid, overbelast, angstig en depressief raken. Bij EquiZenz kun je diverse workshops volgen en kiezen voor individuele begeleiding, hoe ga je om met hoogsensitiviteit. 

Meer informatie over hoogsensitiviteit →

Burnout Streichhlzer eines ausgebrannt hell totale

HSP en Burn-Out

Een Burn-Out krijg je door een langdurige overbelasting. Een Burn-Out is niet altijd werkgerelateerd en is een uitputting van het vitale systeem. EquiZenz bied een begeleiding aan waarin je weer kunt ontspannen en met stress kunt omgaan.

Meer informatie over een Burn-Out →

Neurotransmittertest-equizenz-Jolanda-Kleiss-Hoogsensitief

Hoogsensitief en neurotransmitters

Niet alles valt alleen op te lossen met coaching/therapie met paarden.  Daar zijn meer dingen voor nodig. Als je processen aan wilt gaan dan heb je in de eerste instantie  de energie nodig om dit aan te kunnen gaan. En soms ben je te snel overprikkeld omdat bijvoorbeeld je serotonine of dopamine tank leeg is. Dan kun je hard aan jezelf werken ….. en geen stap vooruit komen. Je voelt alleen maar dat je nog sneller opgebrand bent. 

Nou… daar is nu een oplossing voor. Laat een neuro4profiel test uitvoeren en we hebben in 1 overzicht waar je jouwe persoonlijke tank mee aan kunt vullen. 

Meer informatie over deze test →

 

angst

HSP en ( Faal ) angst

Angst is een veel voorkomende emotie. Zonder angst gevoelens kan de mens zich niet ontwikkelen. Zelfbewustzijn is het vormen van een oordeel en de verantwoording nemen voor eigen daden. Angst maakt dat je je kwetsbaar voelt en je wil zo snel mogelijk af van dat gevoel

Meer informatie over ( Faal ) angst →

Depressed woman

HSP en Depressie

Een depressieve stemming bestaat uit het voor langere tijd ongewoon neerslachtig ofwel somber zijn en/of het vrijwel nergens plezier of interesse in hebben.

Meer informatie over een Depressie →

Fibromyalgiesyndrom

HSP en Fibromyalgie

Fibromyalgie is een chronisch pijnsyndroom bestaande uit algemene spierpijn en spierstijfheid gepaard gaande met (soms extreme) vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijnen, angsten, depressies, allergieën, concentratie- en geheugenstoornissen, temperatuurverhogingen en darmklachten.

Meer informatie over Fibromyalgie →

Hersenen-overprikkeld-Hsp-burnout-test-equizenz

HSP en Stemmingswisselingen

Het ene moment ben je vrolijk en positief, het andere moment somber en terneergeslagen. Vaak weet je eigenlijk niet eens precies waarom. Iedereen heeft wel eens last van stemmingswisselingen, dat is normaal. Soms zijn stemmingswisselingen heel heftig, waardoor je van de ene in de andere emotie schiet.  

Meer informatie over Stemmingswisselingen →

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.