Meer rust in je gezin en in de opvoeding

Is jouw kind hoogsensitief? Wil je minder opvoedstress en meer rust in het gezin? En je eigen grenzen als hoogsensitieve ouder goed bewaken? Bij Equizenz vind je de juiste begeleiding voor jouw als hoogsensitieve ouder en je kind(eren)! Het kind maakt op intense en fysieke manier kennis met de magie die er is tussen mens en paard ontstaat en leert hierdoor zichzelf kennen. De begeleiding van uw kind gebeurt spelenderwijs en sluit aan op hun groei en ontwikkeling. Dat doe ik op een natuurlijke en bijzondere manier: met behulp van mijn paarden en creativiteit.

 

 

Hoe werkt de begeleiding van je hoogsensitieve kind bij Equizenz?

In overleg met jou als ouder en je kind stel ik een individueel coaching-en trainingstraject op dat bij je kind en bij jullie gezinssituatie past. In dit traject gaan we samenwerken aan:

 • Zelfvertrouwen
 • Omgaan met emoties
 • Sociale vaardigheden
 • Waar is mijn plek en hoe geef ik mijn grens aan.

 

Paardencoaching voor hoogsensitieve kinderen

Een paard is de meest natuurlijke en eerlijke spiegel van je gevoelens en emoties. Kind en paard spreken een universele taal, zij verstaan elkaar. Door middel van paardencoaching leert jouw hoogsensitieve kind zijn of haar kwaliteiten en zelfvertrouwen vergroten, obstakels overwinnen en groeien. Een leuke, leerzame en vooral plezierige en speelse manier voor je kind om meer paarden-kracht te ontwikkelen!

Hoogsensitief kind? Zo bied je rust!

Is je hoogsensitieve kind overprikkeld, bang of onzeker? Bij Equizenz leer je hoe je je hoogsensitieve kind rust kunt bieden. Hierbij gaan we in op thema’s als:

 • (Faal)angst
 • Zelfbeeld
 • Zelfvertrouwen
 • Concentratieproblemen
 • Slaapproblemen
 • Boosheid
 • Slaapproblemen

Meer mogelijkheden voor HSK coaching

Systemisch werken / gezinssessies:
Bij gezinssessies komt de dynamiek binnen jullie gezin en de invloed van andere systemen (afkomst ouders, school, sociale groepen) aan bod. Deze dynamieken hebben vaak een link in relatie tot de hulpvraag van het kind. We formuleren een gezamenlijk doel en gaan daarna aan de slag om te bepalen wat er voor nodig is om dit te bereiken. Hierbij kijken we naar:

 • Waar kom je vandaan als ouder? Welke invloed hebben jouw ‘oude systemen’ op je gezin?
 • Hoe kijk je naar je kind: met welke loyaliteit ben jij nog verbonden?
 • Hoe werkt het ‘gezinsteam’: wie neemt welke plaats in en wat zijn jullie verwachtingen?
 • Hoe leid je als ouders het gezin in goede banen en bewaak je tegelijkertijd je eigen grenzen?

Coaching hoogsensitieve ouder(s):
Nergens kom je jezelf als hoogsensitief persoon meer tegen dan in je rol als ouder. Heb je behoefte aan individuele begeleiding als hoogsensitieve moeder of vader? Equizenz biedt hoogsensitieve ouders ook de juiste coaching.

“ Ik kan nu weer genieten van de kleine dingetjes, dank je wel gioya, je hebt mijn ogen geopend. Ik bleef maar rennen, en doorgaan. ”

– Jennifer

 

Wat kost individuele  begeleiding?

Kennismaking Vrijblijvend
Intake € 115,oo
Traject sessie € 75,00
 Systemische ouder  sessie  3 uur op basis van beide ouders € 225,00

Ben je verhinderd, laat dit dan uiterlijk 72 uur voor een afspraak weten. Annuleer je korter dan 72 uur van tevoren of ben je zonder bericht niet aanwezig, dan ben ik genoodzaakt de kosten voor de afspraak in rekening te brengen.

 


Schrijf je hier in voor een individuele begeleiding.

Neem contact op!
Telefoon: 06-21250362, het telefonisch spreekuur is iedere maandagochtend 08:00 tot 10:00 uur.

Inschrijving en ondertekening:

Ik schrijf mij in voor een vrijblijvende kennismaking.Ik schrijf mij in voor de individuele begeleiding. En ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

 

EquiZenz maakt gebruik van de algemene voorwaarden van KREAC klik hier om ze te bekijken.