Familie opstellingen/ systemisch werken met paarden

Zet jouw verleden in een geheel nieuw kader.. vanuit onvoorwaardelijkheid.
Wat staat je nog in de weg om vanuit je hart te leven?

Worstel je met levensvragen over jezelf, je relaties, je partner, je ouders?

Op deze dag  hervindt je de balans en krijg je  inzicht in patronen die je belemmeren.

Heb jij ook van die ervaringen dat je ondanks intens aan jezelf te werken je steeds weer dezelfde problemen tegenkomt, alsof er een elastiekje is die je steeds weer terug trekt in je oude gedrag.

Een onbewuste loyaliteit aan je familie kan de reden zijn waarom je wel of niet in staat bent om je op een bepaalde manier te gedragen.

Een familieopstelling is een intensieve, krachtige manier van werken en maakt patronen en onbewuste bindingen in het familiesysteem zichtbaar. Het onzichtbare wordt zichtbaar.

1-daagse Hoogsensitiviteit 'van herkennen naar handelen'

Word je snel beïnvloed door sferen, stemmingen en emoties van andere mensen? Kun je niet goed omgaan met drukte en grote groepen mensen? Raak je snel van slag als je niet op tijd eet? Kun je er niet tegen als er op je vingers gekeken wordt en ben je dan snel afgeleid? Raak je gauw geïrriteerd als je veel dingen tegelijkertijd moet doen?

Ondervind je hier veel last van op mentaal, emotioneel en/of fysiek gebied?

Zoals (chronische) vermoeidheidsklachten, stemmingswisselingen, angsten, depressie, burn-out, hoofdpijn, migraine? Dan zou het zomaar kunnen dat je je niet bewust bent van je hoogsensitieve genen.

Dan kan het zijn dan je hoogsensitief bent en nog niet de juiste tools in handen hebt om hiermee om te gaan. 

 

3-daagse 'Happy op je werk'

Hoogsensitieve werknemer!

Voorkom een burn-out!

In Nederland krijgt 1 op de 7 werknemers in de zorg een burn-out, in het onderwijs zelfs 1 op de 5. ALs je een burn-out hebt, voel je je bij het opstaan al moe, kun je je moeilijk concentreren, kom je leeg thuis van je werk, heb je een kort lontje en reageer je snel emotioneel. Heb je moeite met het aangeven van je grenzen en vind je het lastig om nee te zeggen?

20% van de werknemers binnen een bedrijf is hoogsensitief. Dat de helft van de mensen met een burn-out hoogsensitief is, is geen toeval.