Driedaagse   “Happy op je werk”

Hoogsensitieve werknemer!

Voorkom een burn-out!

In Nederland krijgt 1 op de 7 werknemers in de zorg een burn-out, in het onderwijs zelfs 1 op de 5. ALs je een burn-out hebt, voel je je bij het opstaan al moe, kun je je moeilijk concentreren, kom je leeg thuis van je werk, heb je een kort lontje en reageer je snel emotioneel. Heb je moeite met het aangeven van je grenzen en vind je het lastig om nee te zeggen?

20% van de werknemers binnen een bedrijf is hoogsensitief. Dat de helft van de mensen met een burn-out hoogsensitief is, is geen toeval.

13,14, 15 jan VOL

26, 27, 28 mrt VOL

30 juni, 01,02 Juli vol

17,18,19 November nog 6 plaatsen

Meer informatie? Kijk in de agenda


Eendaagse start cursus ‘Trots op mijn hoogsensitiviteit’!

Een nieuw begin! 

Ontdekken, herkennen en erkennen van jouw hoogsensitieve genen!

Word je snel beïnvloed door sferen, stemmingen en emoties van andere mensen? Kun je niet goed omgaan met drukte en grote groepen mensen? Raak je snel van slag als je niet op tijd eet? Kun je er niet tegen als er op je vingers gekeken wordt en ben je dan snel afgeleid? Raak je gauw geïrriteerd als je veel dingen tegelijkertijd moet doen?

Ondervind je hier veel last van op mentaal, emotioneel en/of fysiek gebied?

Zoals (chronische) vermoeidheidsklachten, stemmingswisselingen, angsten, depressie, burn-out, hoofdpijn, migraine? Dan zou het zomaar kunnen dat je je niet bewust bent van je hoogsensitieve genen.

10 februari VOL

07 april VOL

23 juni VOL

11 september VOL

8 december nog 6 plaatsen

  Meer informatie? Kijk in de agenda