Driedaagse basis “Hoogsensitiviteit mijn kwaliteit”

Basiskracht voor elke HSP!

Deze drie dagen zijn er voor jou als je een stevige basis wilt leggen.

Overweldigd door de wereld om je heen en vind je het lastig om bij jezelf te blijven? Heb je weinig energie en last van (chronische) vermoeidheidsklachten? Ben je angstig en/of depressief? Heb je een burn-out of ben je herstellende van een burn-out? Heb je last van stemmingswisselingen? Loop je vast op je werk of in het dagelijkse leven?  Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je je niet bewust bent van jouw hoogsensitieve genen.

Wanneer? Meer informatie? Kijk in de agenda


Eendaagse startcursus ‘Trots op mijn hoogsensitiviteit’!

Een nieuw begin! 

Ontdekken, herkennen en erkennen van jouw hoogsensitieve genen!

Heb je moeite met het aangeven van je grenzen en vind je het lastig om nee te zeggen? Word je snel beïnvloed door sferen, stemmingen en emoties van andere mensen? Kun je niet goed omgaan met drukte en grote groepen mensen? Raak je snel van slag als je niet op tijd eet? Kun je er niet tegen als er op je vingers gekeken wordt en ben je dan snel afgeleid? Raak je gauw geïrriteerd als je veel dingen tegelijkertijd moet doen?

Ondervind je hier veel last van op mentaal, emotioneel en/of fysiek gebied?

Zoals (chronische) vermoeidheidsklachten, stemmingswisselingen, angsten, depressie, burn-out, hoofdpijn, migraine? Dan zou het zomaar kunnen dat je je niet bewust bent van je hoogsensitieve genen.

Wanneer? Meer informatie? Kijk in de agenda