leren omgaan met hoogsensitiviteit-therapie met paarden
Gewoon even niets
even ik-tijd

Hier telt maar 1 ding en dat ben jij

Het is ons doel om jou te begeleiden in het vinden van jouw weg. Iedereen heeft zijn /haar eigen verhaal, de begeleiding is maatwerk. We maken samen een plan wat alleen bij jou past

familie-opstellingen-met-paarden-equizenz-systemischcoachen-uden-hoogsensitief

Therapie-coaching met paarden

Door met deze bijzondere dieren samen te werken, leer je bewust te worden van je eigen kracht en kwaliteiten. Oude patronen worden doorbroken, waardoor er meer ruimte en energie ontstaat voor authenticiteit. Je ontvangt nieuwe inzichten en doet inspiratie op waardoor je de energie krijgt om vanuit je hart te leven. Het paard daagt je uit om het beste van je zelf te geven, zodat je de vrijheid ontwikkeld om je leven te leven zoals jij dat wilt.

De paarden

Op onze stal staan 4 paarden en 2 pony’s. Onze paarden zijn rustig van aard, hebben een eerlijk karakter en geven je vertrouwen en een gevoel van veiligheid. De rust die ze uitstralen, het indrukwekkende behang, de zachte wintervacht en het geduld waarmee zij je liefkozingen ondergaan zijn de voornaamste ingrediënten die zij in de strijd gooien om jouw hart te veroveren.

  • Gioya – aanwezig zijn
  • Saar – grenzen
  • Hugo – ik steun je waar het werkelijk nodig is
  • Evy – goed gegrond
  • Woelfie – speels, uitdagend en steun
  • Kristel – Lief en aandachtig

Laat je meenemen door het paard en ervaar de rust van deze bijzondere dieren.

live-dagen-paardencoaching-equizenz-hsplearning

Een bijzondere plek welke beweging, groei en verandering mogelijk maakt.

Je vergroot je bewustzijn op 3 niveau's

1.Lekker in je lijf: (lichaamsbewustzijn), meditatie, visualisatie, ademhaling, ontspanning, in het nu zijn, zenuwstelsel regulering.

2.Door de ogen van het paard: (emotioneel bewustzijn), het paard als spiegel en coach, bewust worden van patronen en overtuigingen, het leren omgaan met emoties en wat deze jou te zeggen hebben.

3.Paarden-kracht: (mentaalbewustzijn) jezelf leren kennen en begrip hebben voor jezelf, je omgeving en je leven zodat je bewust je leven in kunt delen zoals jij dat wilt.

De begeleidingstrajecten zijn een mix van Para Medisch natuurgeneeskundige therapie volgens de 5 natuur principesCoachen/therapie met paardensystemisch werken (familie opstellingen)psychologieCentered Riding, Kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling

Stal Equizenz is onderdeel van het natuurgebied De Maashorst welke het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant is. Het Natuurgebied ligt in de gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden en met 1.500 hectare aan pure natuurpracht. De plek waar stal equizenz gevestigd is straalt kalmte en sereniteit uit. Hier kun je tot rust komen zodat inzichten en ontwikkelingen de ruimte krijgen.

Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie.

Geen pieker momenten meer!!

Gun jezelf NU meer rust en harmonie in 12 dagen

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.