In de Media

We staan in de Battie.

En dan ineens werd ik gebeld door de redactie van de battie of ik een artikel kon aanleveren. Natuurlijk kon ik dat! En zo staan we prachtig met Equizenz en mijn tinkerkudde in het Tinkerspeciaalblad Battie. Super trots en redactie bedankt voor deze gelegenheid om stal Equizenz voor te stellen! Bron www.nsvt.eu

Een super blad vol tinker liefde!! 

Wil jezelf ook het blad bestellen mail dan naar nsvtfinancieel2@gmail.com

Foto’s gemaakt door o.a www.creachels.nl

Met coaching van paarden je angststoornis kwijtraken

29 mei 2019 Lieke Mulder  Bron: Brabantsdagblad

UDEN – Marjoleine Boonstra en Stef van Wijk maakten een documentaire over paardentherapie: Dit is mijn weg. Ze volgden vier cliënten van Jolanda Kleiss, die met haar bedrijf Equizenz in Uden paardencoaching biedt aan hoogsensitieve mensen. Het hielp Pascal van zijn angststoornis af.

Maandaginterview Jolanda Kleiss uit Uden. Ze is natuurtherapeut en werkt veel met paarden.
Fotograaf: Van Assendelft Fotografie

Paarden inzetten om de gezondheid van mensen te verbeteren.

10 nov 2014 VERSLAGGEVER Tom Vos  Bron: Branbants Dagblad

Jolanda Kleiss (46) uit Heesch doet het. Kan dat wel? En hoe gaat dat in zijn werk. 

Paarden kunnen mensen van top tot teen aanvoelen

Nee, nooit liep ze als jong meisje rond op een manege. Toch vervullen paarden de hoofdrol in het leven van Jolanda Kleiss (46), telg uit een Apeldoorns ondernemersgezin. Op haar negende verhuisde dat naar Oss. Kleiss, van beroep kunstenares en natuurgeneeskundige, zet paarden in om het welzijn van mensen te verbeteren. De dieren kunnen de mens een spiegel voorhouden, waardoor bepaalde problemen of knelpunten te verhelpen zijn, zegt ze. „Mensen kunnen leren van paarden, ze kunnen inzicht geven in jóuw leven”, zegt Kleiss – platinablond haar, spijkerbroek, sportieve trui, laarzen.
Een jaar of tien geleden kwam de natuurgeneeskundige, thans woonachtig in Heesch, op een fancy-fair bij toeval in aanraking met Irish cobs, ook wel zigeunerpaarden genoemd of tinkers. Het was liefde op het eerste gezicht.

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.