In de Media

We staan in de Battie.

maart 2021  Bron: Battie

En dan ineens werd ik gebeld door de redactie van de battie of ik een artikel kon aanleveren. Natuurlijk kon ik dat! En zo staan we prachtig met Equizenz en mijn tinkerkudde in het Tinkerspeciaalblad Battie. Super trots en redactie bedankt voor deze gelegenheid om stal Equizenz voor te stellen! Bron www.nsvt.eu

Een super blad vol tinker liefde!! 

Wil jezelf ook het blad bestellen mail dan naar nsvtfinancieel2@gmail.com

Foto’s gemaakt door o.a www.creachels.nl

Hoogsensitief, documentaire, paardencoaching, jaartraject, equi-art, Uden, Bij, jezelf, blijven, rust, harmonie, overprikkeling, vol, hoofd

Met coaching van paarden je angststoornis kwijtraken

29 mei 2019 Lieke Mulder  Bron: Brabantsdagblad

UDEN – Marjoleine Boonstra en Stef van Wijk maakten een documentaire over paardentherapie: Dit is mijn weg. Ze volgden vier cliënten van Jolanda Kleiss, die met haar bedrijf Equizenz in Uden paardencoaching biedt aan hoogsensitieve mensen. Het hielp Pascal van zijn angststoornis af.

Equizenz-media-coachen-met-paarden-Uden

"De reactie van het paard is een boodschap aan jou"

28 sept 2016 Ankh van Burk Bron: Kliknieuws

UDEN | Nu Aileen van een welverdiende vakantie geniet, mag ik haar rubriek ‘Aileen doet’ voor drie weken overnemen. Als kind waren paarden al mijn lievelingsdieren. Ik bewonderde hen vooral om hun schoonheid en ik tekende graag paarden. Op mijn werkkamer staat ook een zelfgeboetseerd beeldje van een paard. Een aantal jaren geleden las ik een boek over paarden, die therapeutisch ingezet kunnen worden, omdat paarden in staat zijn authentieke gevoelens van mensen te spiegelen. Onder leiding van natuurgeneeskundige Jolanda Kleiss mag ik dat zelf eens gaan ervaren.

Foto gemaakt door Ankh van Burk 

Maandaginterview Jolanda Kleiss uit Uden. Ze is natuurtherapeut en werkt veel met paarden.
Fotograaf: Van Assendelft Fotografie

Paarden inzetten om de gezondheid van mensen te verbeteren.

10 nov 2014 VERSLAGGEVER Tom Vos  Bron: Branbants Dagblad

Jolanda Kleiss (46) uit Heesch doet het. Kan dat wel? En hoe gaat dat in zijn werk. 

Paarden kunnen mensen van top tot teen aanvoelen

Nee, nooit liep ze als jong meisje rond op een manege. Toch vervullen paarden de hoofdrol in het leven van Jolanda Kleiss (46), telg uit een Apeldoorns ondernemersgezin. Op haar negende verhuisde dat naar Oss. Kleiss, van beroep kunstenares en natuurgeneeskundige, zet paarden in om het welzijn van mensen te verbeteren. De dieren kunnen de mens een spiegel voorhouden, waardoor bepaalde problemen of knelpunten te verhelpen zijn, zegt ze. „Mensen kunnen leren van paarden, ze kunnen inzicht geven in jóuw leven”, zegt Kleiss – platinablond haar, spijkerbroek, sportieve trui, laarzen.
Een jaar of tien geleden kwam de natuurgeneeskundige, thans woonachtig in Heesch, op een fancy-fair bij toeval in aanraking met Irish cobs, ook wel zigeunerpaarden genoemd of tinkers. Het was liefde op het eerste gezicht.

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.