Hoogsensitief-coachen-met-paarden-equizenz-hoogsensitief

Vrijblijvende kennismaking

Voordat je weet waar je aan begint is het belangrijk om te weten  wat een individuele begeleiding, traject, cursus of opleiding bij Equizenz inhoudt, waar is het en wie geeft de begeleidingen/opleiding, hoe lang gaat een traject duren? Wordt het vergoed? Wat kun je verwachten? Hoe voelt het tussen de paarden? Veel vragen waar je antwoord op krijgt tijdens een kennismaking. Dit kennismakingsgesprek neemt ongeveer 30 min. in beslag.

Wat kun je verwachten tijdens deze kennismaking

Een gratis kennismaking zorgt ervoor dat ik een beeld krijg van jouw hulpvraag. Dit gesprek vind plaats tussen de paarden en zal ongeveer 30 min duren. Ik geef je advies over welke begeleiding het beste bij de hulpvraag past.  De individuele begeleidingstrajecten zijn maatwerk en hieraan is een intake-gesprek gekoppeld. Dit geldt tevens voor het jaartraject.

Spreekt dit je aan, meldt je dan aan voor een vrijblijvende kennismaking. Dit doe je heel eenvoudig door zelf in mijn agenda te kijken welke tijden er nog openstaan. Je kunt dan zelf in je eigen agenda checken wat voor jou het beste uitkomt.

Plan hieronder zelf je vrijblijvende kennismaking in

Klik op het venster van de  datum en er verschijnt een pop-up van mijn agenda met beschikbare data

Laden...

Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier
weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie.

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.