Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2 daagse Hoogsensitief en familie opstellingen

25 april van 09:30 tot 26 april van 17:00

€267,50
familieopstelling, systemisch werken
Krijg antwoord op Hoogsenstieve levensvragen

Zet jouw verleden in een nieuw kader

Worstel je met levensvragen over jezelf, je relaties, je partner, je ouders, je werk? Heb jij ook van die ervaringen dat je ondanks intens aan jezelf te werken je steeds weer dezelfde problemen tegenkomt? Alsof er een elastiekje is die je steeds weer terugtrekt in je oude gedrag. 

Een Familie opstelling is een mooie methode om antwoord te krijgen op je levensvragen. Een onbewuste loyaliteit aan je familiesysteem kan de reden zijn waarom je wel of niet in staat bent om je op een bepaalde manier te gedragen. Door middel van opstellingen worden relaties tussen familieleden of andere relaties en de knelpunten daartussen direct zichtbaar. Door ze te herkennen en te erkennen kan er gelijk actie ondernomen worden zodat je eigen weg vrij gemaakt wordt. Een systemische opstelling is een intensieve, krachtige manier van werken en maakt patronen en onbewuste bindingen in het familiesysteem zichtbaar. Het onzichtbare wordt zichtbaar. 

Dit weekend wordt er zonder de paarden gewerkt.

Binding

Elk individu heeft recht op een plek binnen het systeem, niemand mag vergeten of buitengesloten worden

Ordening

Tussen de gezinsleden heerst een bepaalde hiërarchie

Balans in geven en nemen

Geven en nemen dienen evenreding in balans te zijn

Durf ja te zeggen tegen jezelf en nee tegen je omgeving

 

Programma dag 1 en 2
09.30-10.00 inloop
10.00-10.30 Aanvang en kennismaking 
11.30-13.00 Opstellingen
13.00-13.30 Lunch
13.30-17.00 Opstellingen

wat kun je verwachten?

2 daagse opstellingen voor de hoogsensitieve persoonlijkheid  € 267,50

10.00 – 17.00 uur

Incl. koffie, thee en water en wat lekkers
Incl. een heerlijke lunch bestaande uit soep en salade gebaseerd op de oerkeuken (orthomoleculiere voeding)

Overige informatie over deze 2 dagen

We zijn te gast in onze boslocatie ‘De pier’. Zorg dat je comfortable kleding draagt en een extra paar heerlijke sokken en/of sloffen meeneemt. Op locatie worden binnen geen schoenen gedragen. Tijdens de lunch is er tevens gelegenheid om even een wandelingetje te maken in de mooie bosrijke omgeving.

De groep bestaat uit max 12 deelnemers.

Deze 2 dagen zijn voor jou . Als jij het gevoel hebt “hier wil ik bij zijn”. Voor mensen die zichzelf meer willen doorgronden. Voor diegene die niet bang zijn voor een doorbraak, een inzicht. Voor diegene die het gevoel hebben dat er iets in de weg staat en die dit proces aan willen gaan. Zodat je je leven kunt leven vanuit jouw potentieel.

 Deze dagen worden georganiseerd op onze  bijzondere bos locatie in Uden.

Schansweg 3A
5406 TP Uden

 

Met de auto naar De Pier

Maak gebruik van een navigatiesysteem en plan je route naar vakantiepark De Pier of volg een van onderstaande routebeschrijvingen.

Vanuit Rotterdam (A16)
Houd richting Dordrecht/Breda aan. Neem afslag ’s-Hertogenbosch-Utrecht (A2), vervolgens afslag Nijmegen-Oss (A59) en tot slot Eindhoven/Uden (A50). Neem als laatste afslag 14 Uden-centrum/Vorstenbosch/Zeeland. Vervolgens neem de eerste afslag op de rotonde naar de Looweg. Op de Karperdijk neem na 2 km de afslag rechts naar de Schansweg.

Vanuit Amsterdam/Utrecht (A2)
Houd richting Utrecht/’s-Hertogenbosch aan. Neem afslag  afslag Nijmegen-Oss (A59) en tot slot Eindhoven/Uden (A50). Neem als laatste afslag 14 Uden-centrum/Vorstenbosch/Zeeland. Vervolgens neem de eerste afslag op de rotonde naar de Looweg. Op de Karperdijk neem na 2 km de afslag rechts naar de Schansweg.

Vanuit Eindhoven (A50)
Houd richting Son en Breugel/Veghel/Nijmegen aan. Neem na 25 km afslag 14 Uden-centrum/Vorstenbosch/Zeeland. Vervolgens neem de derde afslag op de rotonde naar de Rondweg. Neem bij de tweede rotonde de eerste afslag naar de Looweg. Op de Karperdijk neem na 2 km de afslag rechts naar de Schansweg.

Vanuit Venlo (A73)
Houd richting Nijmegen/Venray aan. Neem afslag  Wijchen/Nijmegen-Lindenholt (N326). Neem de tweede afslag op de eerste rotonde richting Wijchen/Bijsterhuizen 5000-5200/Grave/’s-Hertogenbosch (A326). Bij knooppunt Bankhoef volg richting ‘s-Hertogenbosch/Eindhoven (A50). Neem als laatste afslag 14 Uden-centrum/Vorstenbosch/Zeeland. Vervolgens neem de eerste afslag op de rotonde naar de Looweg. Op de Karperdijk neem na 2 km de afslag rechts naar de Schansweg.

Het gehele jaar door worden er opstellingen georganiseerd op deze bijzondere plek.

De data voor 2020 zijn:  22 en 23 febr | 25 en 26 april | 22 en 23 aug | 24 en 25 okt | 19 en 20 dec

Gegevens

Begin:
25 april van 09:30
Einde:
26 april van 17:00
Kosten:
€267,50
Evenement Categorie:

Wil jij je niet langer 'anders' en onbegrepen voelen?

(Zonder Jezelf Te Verliezen?)

Ik wil me niet langer ‘anders’ en onbegrepen voelen zodat ik me niet langer een buitenstaander voel en meer rust in mijn leven kan ervaren.

Ik wil niet begrijpen wat hoogsensitiviteit is en voel me goed zoals ik ben.