Familie opstellingen met paarden

Ervaar de kracht van het wetend veld Zondag 21 April10-17 uur Max. 6 personen Ik kies er bewust voor om met een kleine groep te werken, zodat elke deelnemer zijn of haar ontwikkelingsvraag grondig kan onderzoeken. (vergoeding zorg mogelijk, mits je aanvullend verzekerd bent) Zet jouw verleden in een geheel nieuw kader.. vanuit onvoorwaardelijkheid.Wat staat […]

€ 135

Hoogsensitiviteit als kracht-dag cursus

Deze vijfdaagse dag cursus (donderdag) is een ideale kans om op een interactieve manier te ontdekken of je Hoogsensitief bent, wat het betekent en hoe je er het beste mee om kunt gaan of om jouw partner of kind beter te begrijpen.

€ 167

Hsp natuur café

Zaterdag 27 April van 10.00-13.00 Max. 8 personen Het paard Paarden reageren op onze emoties, ook al zitten die nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw zenuwstelsel te balanceren, jouw leiderschap, focus en passie te versterken, jouw gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn te vergroten. Zij verstaan de kunst om […]

€ 10

Paardenkracht en Hoogsensitiviteit: jouw zielsmissie vinden

In deze 4 daagse cursus gaan we op zoek naar de diepere betekenis van jouw leven als Hoogsensitief persoon. We gebruiken hierbij de krachtige en helende eigenschappen van de natuur en de paarden om jouw ware zelf te ontdekken en te verbinden met jouw zielsmissie.

€ 850

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.