Laden Evenementen

Graag deel ik mijn ervaringen en kennis met een groter publiek, daarom heb ik gekozen om zo nu en dan een webinar te organiseren. Een webinar is een live uitzending waarvoor je jezelf kunt aanmelden.  Door je aan te melden krijg je een persoonlijke inlogcode en jouw digitale stoel is gereserveerd. Vanuit een luie stoel thuis achter de computer meer te weten komen over hoogsensitiviteit. Bekijk hieronder de onderwerpen en wanneer het plaats vindt. Het enige wat je nog hoeft te doen is jezelf opgeven. 

Je grens aangeven betekend JA zeggen tegen jezelf!!!

Loop je vast op je werk of in je privé leven

Wil jij meer inzicht in hoogsensitiviteit

Misschien weet je net pas dat je hoogsensitief bent en loop je vast op je werk of in je privé leven. Je bent hoogsensitiviteit nog aan het onderzoeken. Wellicht ben je op onderzoek uitgegaan omdat je klachten hebt die misschien wel te maken hebben met hoogsensitiviteit en ben je jezelf daar niet bewust van bent.

Je zult meer inzicht krijgen in hoogsensitiviteit en het aangeven van jou grenzen. Een hoogsensitief persoon doet dingen nou eenmaal anders, de manier van waarnemen, beleven en ervaren. Als we het over sensitiviteit hebben hebben we het zeker niet over een zwakte of een labiel mens, in tegendeel zelfs!!
De eigenschap biedt ontzettend veel voordelen.

Voor wie?

Ben je zelf hoogsensititief of ben je dit gebied nog aan het onderzoeken? Heb jezelf te maken met een burn-out, depressie en angsten?  Heb je te maken met deze doelgroep op de werkvloer? Werk je als zelfstandig hulpverlener met deze doelgroep? Wil je alle aspecten leren kennen van hoogsensitiviteit en hoe je er goed mee om kunt gaan? Wil je op een laag drempelige manier kennis maken met mij en Equizenz?

ONDERWERP :

DATUM :

TIJD :

DEELNAME :

 

Omgaan met grenzen

15-10-20

10:00 -11.30 uur

Veel hoogsensitieve personen nemen onbewust de emoties en stemmingen over van andere mensen. Vaak worden zij ongewenst beïnvloed door sferen van ruimtes. Zij voelen zich dan niet lekker en hebben hierdoor weinig energie. Ook vinden zij het soms lastig om hun grens aan te geven. Zij willen zich niet afsluiten, maar soms lijkt dit de enige oplossing om zich terug te trekken.

Stel je voor dat jij wel duidelijk kunt voelen wat van jou en de ander is. Dat jij wel weerbaar bent voor de emoties van anderen. Dat jij beschermd bent voor stemmingen en sferen van de buitenwereld.

Zou dat niet fantastisch zijn?

Leer hoe je op een gezonde en assertieve manier met jouw grenzen omgaat, zodat niemand (inclusief jezelf) jouw grenzen overschrijdt. Het hebben van grenzen is één ding. Ze bewaken kan soms vaak lastig zijn.

Wie geeft dit webinar?

Met veel passie begeleid ik hoogsensitieve personen met stressgerelateerde problematieken. Graag deel ik mijn inzichten met een groter publiek. Met veel passie beleid ik Hoogsensitieve personen met stressgerelateerde problematieken. Deze problematieken kunnen ontstaan zijn op het werk als in de privé sfeer. Vanuit mijn eigen zoektocht en ervaring zag ik maar 1 grote uitdaging voorbij komen: meer bekendheid geven aan hoogsensitiviteit en specifieke begeleidingsmethodieken!! Daarom dit webinar. Want ik ben van mening dat jij als HSP nodig bent in deze wereld. Maar dan is het wel belangrijk dat je het podium pakt en doet waar je goed in bent. Of je nu een bestuursfunctie hebt, zelfstandig- ondernemer, moeder, vader of werknemer... dit is de gratis online training die je meer inzicht geeft in hoogsensitiviteit en burn-out. Ken je andere mensen in je omgeving zowel op je werk als in de privé sfeer waarvan je denkt .."Hè dit zou wel eens iets voor hem of haar kunnen zijn". Deel deze gratis online training in je netwerk.
Jolanda Kleiss
Hsp expert

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.