Laden Evenementen
familieopstelling, systemisch werken
Krijg antwoord op Hoogsenstieve levensvragen

Zet jouw verleden in een nieuw kader

Worstel je met levensvragen over jezelf, je relaties, je partner, je ouders, je werk? Heb jij ook van die ervaringen dat je ondanks intens aan jezelf te werken je steeds weer dezelfde problemen tegenkomt? Alsof er een elastiekje is die je steeds weer terugtrekt in je oude gedrag. 

Een Familie opstelling is een mooie methode om antwoord te krijgen op je levensvragen. Een onbewuste loyaliteit aan je familiesysteem kan de reden zijn waarom je wel of niet in staat bent om je op een bepaalde manier te gedragen. Door middel van opstellingen worden relaties tussen familieleden of andere relaties en de knelpunten daartussen direct zichtbaar. Door ze te herkennen en te erkennen kan er gelijk actie ondernomen worden zodat je eigen weg vrij gemaakt wordt. Een systemische opstelling is een intensieve, krachtige manier van werken en maakt patronen en onbewuste bindingen in het familiesysteem zichtbaar. Het onzichtbare wordt zichtbaar. 

Dit weekend wordt er zonder de paarden gewerkt.

Binding

Elk individu heeft recht op een plek binnen het systeem, niemand mag vergeten of buitengesloten worden

Ordening

Tussen de gezinsleden heerst een bepaalde hiërarchie

Balans in geven en nemen

Geven en nemen dienen evenreding in balans te zijn

Durf ja te zeggen tegen jezelf en nee tegen je omgeving

 

Programma dag 1 en 2
09.30-10.00 inloop
10.00-10.30 Aanvang en kennismaking 
11.30-13.00 Opstellingen
13.00-13.30 Lunch
13.30-17.00 Opstellingen

wat kun je verwachten?

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.