Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Familie opstellingen met paarden

oktober 22 @ 10:00 - 17:00

€135
Equizenz-Hoogsensitief-rust-harmonie-masterclass-hsplearning-systemisch-paardencoaches

Ervaar de kracht van het wetend veld

Zondag 22 Oktober

Max. 8 personen

(vergoeding zorg mogelijk, mits je aanvullend verzekerd bent)

Zet jouw verleden in een geheel nieuw kader.. vanuit onvoorwaardelijkheid.
Wat staat je nu nog in de weg om vanuit je hart te leven?

Worstel je met levensvragen over jezelf, je relaties, je partner, je ouders, je werk? Heb jij ook van die ervaringen dat je ondanks intens aan jezelf te werken je steeds weer dezelfde uitdagingen tegenkomt? Alsof er een elastiekje is die je steeds weer terugtrekt in je oude gedrag. Heb je een verlangen….maar blijf je dezelfde hobbels tegenkomen?

Binding

Elk individu heeft recht op een plek binnen het systeem, niemand mag vergeten of buitengesloten worden. Het is de emotioneel lijm die systemen bijeenhoudt. 

Ordening

Tussen de gezinsleden heerst een bepaalde hiërarchie. Door heldere structuur en communicatie kan een ieder zijn of haar plek innemen en een gevoel van stabiliteit ervaren.

Balans

Geven en nemen dienen evenreding in balans te zijn. Het is cruciaal om harmonie te creëren. Het voorkomt overbelasting en verwaarlozing van individuele behoeften. 

familieopstelling, systemisch werken
Krijg antwoord op levensvragen

Zet jouw verleden in een nieuw kader

Jouw plek opeisen

Een (Familie) opstelling (systemisch werken met paarden) is een mooie methode om antwoord te krijgen op levensvragen. Het maakt niet uit of deze werk-of privé gerelateerd is. 

Een onbewuste loyaliteit aan je familiesysteem kan de reden zijn waarom je wel of niet in staat bent om je op een bepaalde manier te gedragen. Door middel van opstellingen wordt jouw binnen -en buiten wereld ( relaties tussen familieleden of andere relaties en de knelpunten daartussen) direct zichtbaar. 

Door ze te herkennen en te erkennen kan er gelijk actie ondernomen worden zodat je eigen weg vrij gemaakt wordt. Systemisch werken met paarden is een intensieve, krachtige manier van werken en maakt patronen en onbewuste dynamieken in O.A het familiesysteem zichtbaar. 

Het onzichtbare wordt zichtbaar. 

Kijken door een fenomenologische bril

We zijn in ons dagelijks leven gewent geraakt om alles om ons heen te bekijken met een analytische bril. Als we de wereld om ons heen systemisch gaan benaderen dan zetten we een fenomenologische bril op. Dit betekend dat je situaties bestudeert zoals ze zich aandienen. Zonder dat je het op wilt lossen of er iets aan toe wilt voegen of veranderen.

Door deze systemische logica ga ik uit van een gelaagdheid die in de werkelijkheid overal aanwezig is. Je zou dit kunnen verdelen in een bovenstroom en een onderstroom. Die bovenstroom laat symptomen(problemen of een bepaald gedrag) zien aan de oppervlakte en hoe dit komt speelt zich al in de onderstroom, een laag dieper.

In deze onderstroom ligt de essentie die aangekeken mag worden.

Voor wie

Deze 1-daagse is bedoeld voor mensen met en zonder ervaring van familie opstellingen en systemisch werken.  Je zult zelf de bijzondere rol van de representant ervaren. De representant is een vertegenwoordiger of plaatsvervanger van een familielid of staat als metafoor voor iets. Het helpt je teven als Hoogsensititief persoon om meer vertrouwen te krijgen in jou lichaam als gevoelig instrument. Op deze dag hervindt je de balans en krijg je inzicht in patronen die je belemmeren. 

Durf ja te zeggen tegen jezelf

 

Programma
09.30-10.00 inloop
10.00-10.30 Aanvang en kennismaking 
11.30-13.00 Opstellingen
13.00-13.30 Lunch (incl. maaltijd soep)
13.30-17.00 Opstellingen

Hoogsensitief-coachen-met-paarden-equizenz-hoogsensitief

Gegevens

Datum:
oktober 22
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€135
Evenement Categorie:

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.