Laden Evenementen

Ervaar de kracht van het wetend veld

Je kunt je ook opgeven voor de eerstvolgende dagen 

Max. 6 personen

Ik kies er bewust voor om met een kleine groep te werken, zodat elke deelnemer zijn of haar ontwikkelingsvraag grondig kan onderzoeken.

(vergoeding zorg mogelijk, mits je aanvullend verzekerd bent)

Wat staat je nu nog in de weg om vanuit je hart te leven?

Worstel je met levensvragen over jezelf, je relaties, je partner, je ouders, je werk , Je onderneming? Heb jij ook van die ervaringen dat je ondanks intens aan jezelf te werken je steeds weer dezelfde uitdagingen tegenkomt? Alsof er een elastiekje is die je steeds weer terugtrekt in je oude gedrag. Of zou je meer helderheid willen over een bepaalde situatie. Heb je een verlangen…maar je weet niet hoe het te bereiken? Betreed de wijsheid van de kudde en ga naar huis met verhelderende inzichten.

Binding

Elk individu heeft recht op een plek binnen het systeem, niemand mag vergeten of buitengesloten worden. Het is de emotioneel lijm die systemen bijeenhoudt. 

Ordening

Tussen de gezinsleden heerst een bepaalde hiërarchie. Door heldere structuur en communicatie kan een ieder zijn of haar plek innemen en een gevoel van stabiliteit ervaren.

Balans

Geven en nemen dienen evenreding in balans te zijn. Het is cruciaal om harmonie te creëren. Het voorkomt overbelasting en verwaarlozing van individuele behoeften. 

Krijg inzicht op situaties

Doorbreek patronen

Een (Familie) opstelling (systemisch werken met paarden) is een mooie methode om antwoord te krijgen op vragen. Het maakt niet uit of deze werk-of privé gerelateerd is. 

Een onbewuste loyaliteit aan je familiesysteem kan de reden zijn waarom je in bepaalde situaties beland. Door middel van opstellingen wordt jouw binnen -en buiten wereld ( relaties tussen familieleden of andere relaties en de knelpunten daartussen) direct zichtbaar. 

Door ze te herkennen en te erkennen kan er gelijk actie ondernomen worden zodat je eigen weg vrij gemaakt wordt. Systemisch werken met paarden is een intensieve, krachtige manier van werken en maakt patronen en onbewuste dynamieken zichtbaar. 

Het onzichtbare wordt zichtbaar. 

Kijken door een fenomenologische bril

We zijn in ons dagelijks leven gewent geraakt om alles om ons heen te bekijken met een analytische bril. Als we de wereld om ons heen systemisch gaan benaderen dan zetten we een fenomenologische bril op. Dit betekend dat je situaties bestudeert zoals ze zich aandienen. Zonder dat je het op wilt lossen of er iets aan toe wilt voegen of veranderen.

Door deze systemische logica ga ik uit van een gelaagdheid die in de werkelijkheid overal aanwezig is. Je zou dit kunnen verdelen in een bovenstroom en een onderstroom. Die bovenstroom laat symptomen(problemen of een bepaald gedrag) zien aan de oppervlakte en hoe dit komt speelt zich al in de onderstroom, een laag dieper.

In deze onderstroom ligt de essentie voor jou die aangekeken mag worden.

Voor wie

Deze 1-daagse is bedoeld voor mensen met en zonder ervaring van opstellingen en systemisch werken.

Stap binnen in de magische wereld van paarden en ervaar hun unieke aanwezigheid. Hier heb je geen woorden nodig, want de paarden ervaren jouw verleden, heden en toekomst in het NU, zonder dat je iets hoeft te zeggen.

Ook de kracht van als representant brengt je inzichten in jouw levenspad.

De representant is een vertegenwoordiger of plaatsvervanger van een persoon of staat als metafoor voor iets. Het helpt je teven als Hoogsensititief persoon om meer vertrouwen te krijgen in jou lichaam als gevoelig instrument. 

Op deze dag hervindt je de balans en krijg je inzicht in patronen die je belemmeren. Het maakt dus niet uit of je deze dag de vraag steller bent of de representant… je gaat altijd naar huis met de voor jouw belangrijke inzichten. 

Durf ja te zeggen tegen jezelf en
vanuit je hart jouw unieke plek in te nemen

 

Programma
09.30-10.00 inloop
10.00-10.30 Aanvang en kennismaking 
11.30-13.00 Opstellingen
13.00-13.30 Lunch (incl. maaltijd soep)
13.30-17.00 Opstellingen

Hoogsensitief-coachen-met-paarden-equizenz-hoogsensitief

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.