Laden Evenementen

Zondag 14 april 11:00-16:00 uur​

Workshop Hoogsensitief: Ik en het paard

Op deze opendag kun je deelnemen aan een kosteloze workshop waarin ik je laat ervaren wat paardencoaching jouw kan brengen.  Je kunt je aanmelden voor 1 van de 2 workshops. En vanaf 14.45 uur kun je vrijblijvend binnen wandelen om kennis te maken met Equizenz.

  • Ben je geïnteresseerd in het verkennen van paardencoaching in relatie tot Hoogsensitiviteit?
  • Ervaar je uitdagingen als (Hoog)sensitief persoon en zoek je begeleiding?
  • Wil je meer weten over onze begeleidingstrajecten, opleidingen en cursussen?
  • Benieuwd naar de inzichten die paarden kunnen bieden?
  • Zoek je naar meer levensgeluk?
  • Verlang je naar innerlijke rust en harmonie?
  • Wil je dieper inzicht verkrijgen in jouw (Hoog)sensitiviteit?
  • Ben je als Hoogsensitief ondernemer op zoek naar een betere balans tussen werk en privéleven?

Programma

Tijdens deze workshop  van 1,5 uur zal je de unieke ervaring hebben om in contact te komen met mijn kudde paarden en de helende kracht van paardencoaching te ontdekken. 

Tot 14 april

Equizenz in het kort

Equizenz richt zich specifiek op de Hoogsensitieve persoonlijkheid met behulp van het paard, de natuur, creativiteit en spiritualiteit

Voor wie

Of je nu op zoek bent naar zelfinzicht, emotionele veerkracht, verbeterde communicatie, het ondersteunen van je kinderen of een betere work-life balans, onze begeleidingstrajecten, cursussen en opleidingen  (zowel offline, als online) bieden waardevolle tools voor de Hoogsensitieve persoonlijkheid op alle niveaus. We begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee werkgevers en werknemers in de zorg en het onderwijs, Ouders en hun kinderen, Studenten, directieleden, ondernemers, HR-en interim-managers en docenten worden geconfronteerd als het gaat over Hoogsensitiviteit, en we zijn er om te ondersteunen bij het bereiken van  doelen.

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.