Laden Evenementen

Jaartraject Hoogsensitief​

Equi&Art© 

27, 28, 29 september 9.30-17.00 uur

Max 6 deelnemers

Donderdag en vrijdag groep

1ste module is 3 dagen, de woensdag is alleen tijdens de 1 ste module

Word je eigen HSP levens-coach’ dmv dit Equi&Art jaartraject

We leven in een vluchtige tijd met een overvloed aan prikkels en stress . Als je hoogsensitief bent, en je hebt nog niet je juiste tools in handen, dan kan het zijn dat je makkelijk overbelast raakt. Je ervaart klachten als rusteloosheid, piekeren, angsten, stemmingswisselingen, depressie, burn-out, vermoeid zijn, een laag zelfbeeld, slecht kunnen slapen, vermoeid opstaan. Wanneer je deze klachten herkent, is het tijd om in actie te komen.

Doorbreek patronen
Tijdens dit jaartraject vind je precies wat je nodig hebt om jouw leven weer te leven zoals jij dat wilt. Je ontdekt en doorbreekt jouw patronen en overtuigingen. Zo word je steeds daadkrachtiger en vind je jouw intrinsieke motivatie terug. 

Samen op ontdekkingsreis
Ga mee op deze inspirerende reis met een groep van 6 tot 8 personen. Samen doorloop je gedurende 10 maanden een aantal persoonlijke thema’s in de vorm van tien modules. Tijdens dit  traject ben je altijd omringd door de natuur, de paarden, de rust en elkaar.

Hoogsensitiviteit verkennen

Je krijgt inzicht in Hoogsensitiviteit . Aan het einde van dit bijzondere jaartraject weet je meer over jezelf als Hoogsensitief persoon en heb je jouw patronen ontmanteld en doorbroken. Je weet nu wat de belangrijkste basis stappen zijn voor jou persoonlijk om je leven te leven zoals jij de voor ogen hebt.
Je leeft je zielsmissie.

Paard en natuur

Paarden reageren op onze emotie, ook al zit deze nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw gevoel van eigenwaarde, zelf vertrouwen, focus en passie weer naar boven te halen. ze laten je ervaren wat lief zijn voor jezelf betekend. Zij kennen de kunst van het hier en nu en de plek waar alle antwoorden te vinden zijn.

Creatitiviteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden. Dan is het juist fijner voor je als Hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Dit gehele jaar zet je jouw creativiteit in om te ontspannen en inzichten te verankeren.

Jaartraject

Equi&Art
3385 10 maanden
  • 10 modules
  • 2 dagen per maand
  • toegang tot digitale leeromgeving
  • incl. kunstzinnig materialen pakket
  • Persoonlijk leiderschap versterken
  • Leven vanuit jouw zielsmissie
  • Eigen levenscoach skills ontwikkelen

Ik nodig je graag uit om samen in de natuur met de paarden
jouw Hoogsensitiviteit en persoonlijke effectiviteit
te versterken en te vergroten.

"Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard en jouw creativiteit representeren het onverwachte, jouw wijsheid, jouw intuïtie, jouw natuurlijke manier van zijn. De natuur laat zich niet leiden, deze helpt je in het vinden van jouw weg. Ik hoop je te mogen ontmoeten op 1 van deze live dagen"
Jolanda Kleiss
Hsp coach-therapeut

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.