Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennismakingsochtend voor de HSP Professional

15 september 2019 om 10:30 tot 14:00

Deze ochtend is specifiek voor de paardencoach die nu een stap verder wil in zijn of haar loopbaan. Je specialiseert je in de doelgroep hoogsensitieve personen en  je ontwikkeld en versterkt je kwaliteiten als zelfstandig zorgondernemer.
 
Veel Hsp lopen vast op het werk of in hun privé situatie. Velen weten niet dat dit ligt aan hun hoogsensitieve persoonlijkheid. Jij kunt het verschil maken door je expertise over HSP te vergroten en je te verdiepen in de probleem gebieden. Ze lopen vast in de reguliere zorg en zijn op zoek naar andere vormen van hulpverlening. Jij kunt ze een zeer goed alternatief bieden!!!

"Als je in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf"

qui en art, hoogsensitief, burn-out

Het progamma

10.30-11.00 inloop

11.00-12.30 info over de opleiding Equi&Art© HSP professional en de vertoning van de documentaire ‘Dit is mijn Weg’

12.30-14.00  je gaat zelf de methodiek ervaren

De kosten

De kosten voor deze ochtend bedragen € 32,50. Wanneer je besluit deel te nemen aan de opleiding is de kennismakingsochtend gratis. Deze kosten worden dan verrekend in het totaalbedrag van de opleiding.

"Ik hoop je als collega te mogen ontmoeten"

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Tijd:
10:30 tot 14:00
Evenement Categorie:

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.