Laden Evenementen

Systemisch mindmappen helpt de hoogsensitieve persoonlijkheid om zelf overzicht te creëren

Het kan nogal druk zijn in het hoofd van een HSP. Vaak vinden ze het lastig om te structureren en hebben daardoor moeite om de juiste keuzes te maken. Ze komen er zelf niet uit en dat kan zorgen voor innerlijke onrust. Dit kan leiden tot overprikkeling zowel intern als extern. Dan kan Systemische mindmappen voor HSP  een mooie aanvullende coach tool  voor je zijn. Je leert  je HSP client(e)/coachee  hoe ze overzicht creëren, structureren en  hoe ze de rust in het hoofd kunnen hervinden. Hierdoor krijgt de HSP zicht op zowel interne als externe prikkels.

 

Het zorgt voor inzicht in denkprocessen in relatie tot het gevoel

Wat is de kracht van  systemisch mindmappen  

Voor wie

Paarden coaches en therapeuten die werken met de doelgroep Hoogsensitiviteit. 

Het is wel handig om op de hoogte te zijn van systemisch werken en voice dialogue. Er wordt wel wat verteld over systemisch werken en voice dialogue maar dit is niet waar de dag over gaat.

Het helpt je als coach om een helder overzicht te krijgen in de verdere begeleiding

Het programma

In de ochtend behandelen we de theorie over systemisch mindmappen. Deze begeleidingsvorm  is mix van systemisch werken en coachen(met paarden), gestalt therapie, voice dialogue. We bespreken de do’s en de don’t in het begeleiden van hoogsensitieven personen.

In de middag ga je direct zelf aan de slag met het systemisch-mindmappen. We vormen 2 groep van 3 personen en gerouleerd  ben je begeleider, coache/client en toeschouwer/metacoach. Na elke sessie evalueren we de sessie.

Het is vooral een ervaringsgerichte dag.

Ik werk  met  een kleine groep van 6 deelnemers zodat iedere coach persoonlijke ondersteuning  krijgt en zelf voldoende kan oefenen.

 

Na deze dag heb je alle tools in handen om een systemische midmap te integreren in je eigen coach en therapie trajecten.

Bij voldoende belangstelling volgt er een supervisie dag waarbij je zelf gaat werken met hoogsensitieve personen.

 

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.