Laden Evenementen

Focus op potentie in plaats van beperkingen!!

Ben je hoogsensitief en wil je je talenten ontplooien? Speelt het thema grenzen een belangrijke rol in je leven?  Vraagt jouw leven om verandering, ondersteuning en reflectie? Heb je weinig energie en last van (chronische) vermoeidheidsklachten? Ben je angstig en/of depressief? Heb je een burn-out of ben je herstellend van een burn-out? Loop je vast op je werk en/of in je privé leven?  Wil je leven vanuit je hart, passie en talenten? Wil je je bewust-zijn vergroten? Kun je wel wat assertiviteit, motivatie en doorzettingsvermogen gebruiken? Doorbreek patronen en overtuigingen…..

Ben je toe aan verandering en zoek je nu alleen nog de tools...

Zet jouw hoogsensitiviteit om in passie, kwaliteit en kracht.Ontwikkel  als levenscoach en wordt meester in persoonlijk leiderschap. Je zult de balans vinden tussen je hoofd en je hart. En je leven leven zoals jij dat graag voor ogen ziet.

Tijdens deze ochtend kom je alles te weten over dit jaar traject, tevens wordt de documentaire getoond "Dit is mijn weg"

In deze documentaire volgen we 4 hoogsensitieve personen, elk met een eigen rugzak. Zij nemen deel aan dit bijzondere jaartraject Equi&Art, speciaal ontwikkeld voor hoogsensitieve personen met psychosociale problematieken . Je wordt meegenomen in persoonlijke verhalen. Hoe hebben zij hun angsten, depressie, burn-out en chronische vermoeidheid overwonnen. Welke obstakels hebben ze te overwinnen. 10 maanden lang gaan zij samen op een bijzondere ontdekkingsreis in een wereld van innerlijke conflicten, hoop en geluk. Op zoek naar antwoorden op 2 vragen: Waar is mijn plek?  Wie ben ik werkelijk?

De kern van het equi&art jaartraject draagt de filosofie met zich mee dat het vechten tegen onvermijdelijke levenssituaties uiteindelijk ten koste gaat van een waardevol leven

BEKIJK DE TRAILER

Ieder met een eigen rugzakje

10 maanden lang samen op een bijzondere ontdekkingsreis in de wereld van innerlijke conflicten, hoop en intens geluk.

Ontdekken wie je bent. Wat houdt het in om te leven met hoogsensitieve genen. Wat zijn je talenten. Waar heb je je potentieel achter gelaten. Een andere manier van begeleiden. Geen lange gesprekken maar juist ervaringsgericht bezig zijn met het paard als reflectie partner en creativiteit om inzichten te verankeren, waar woorden overbodig zijn.

Wat kun je verwachten

Cursus Hoogsensitiviteit en paard-equizenz

Je maakt kennis met mij met de plek, de paarden, de mensen die het jaartraject de afgelopen jaren al hebben ervaren. Je gaat zelf aan de slag met deze relatief nieuwe methodiek Equi&Art, welke gericht is op stress reductie en autonomiteit.  Je gaat het zelf ervaren.

Wil je onderzoeken of dit is wat bij jouw zoektocht en ontwikkeling aansluit dan is dit de manier om te ervaren wat dit jaar jou brengt.

 

Samen met andere Hsp’ers op ontdekkingsreis.

Dit jaartraject is een mix van systemisch werken, coachen met paarden, voice dialoog,  mindfullnes, kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling en natuurlijke geneeswijze.

Je bent een jaar lang omringd door de natuur, de paarden, de rust en gelijk gestemde.

 

"Als je in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf"

qui en art, hoogsensitief, burn-out

Het progamma

10.30-11.00 inloop

11.00-12.30 info over hoogsensitivitieit, het Equi&Art jaartraject en de vertoning van de documentaire ‘Dit is mijn Weg’

12.30-14.00  je gaat zelf de methodiek ervaren

De kosten

De kosten voor deze ochtend bedragen € 32,50. Wanneer je besluit deel te nemen aan het jaartraject is de kennismakingsochtend gratis. Deze kosten worden dan verrekend in het totaalbedrag van het jaartraject.

"Ik hoop je te mogen ontmoeten"

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.