Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennismakingsochtend Equi&Art (VOL)

19 augustus 2018 om 10:30 tot 14:00

€ 32,50

Overweldigd de wereld om je heen je en vind je het lastig om bij jezelf te blijven? Vraagt jouw leven om verandering, ondersteuning en reflectie? Heb je weinig energie en last van (chronische) vermoeidheidsklachten? Ben je angstig en/of depressief? Heb je een burn-out of ben je herstellend van een burn-out? Loop je vast op je werk of in het dagelijkse leven? Wordt je gepest op je werk? Wil je leven vanuit je hart? Wil je je bewust-zijn vergroten? Kun je wel wat assertiviteit, motivatie en doorzettingsvermogen gebruiken? Doorbreek patronen en overtuigingen…

Of je nu werknemer bent, thuis zit, zelfstandig ondernemer, coach of therapeut bent…

Zet jouw hoogsensitiviteit om in passie, kwaliteit en kracht. Wordt daadkrachtiger en vergroot je intuïtie. Je zult de balans vinden tussen je hoofd en je hart. En je leven leven zoals jij dat graag voor ogen ziet.

​

​

Tijdens deze kennismakings ochtend kom je  alles te weten over dit jaar traject.

Je maakt kennis met mij met de plek, de paarden en je gaat zelf aan de slag met de methodiek Equi&Art. Dus het is niet alleen luisteren maar ook doen en ervaren. Ben je er niet helemaal zeker van of dit is wat bij jouw zoektocht en ontwikkeling aansluit dan is dit de manier om te ervaren wat dit jaar jou brengt.

Samen met andere Hsp’ers op ontdekkingsreis. Dit jaar traject is een mix van systemisch werken, coachen met paarden, voice dialoog,  mindfullnes, kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling en natuurlijke geneeswijze.

Je bent een jaar lang omringd door de natuur, de paarden, de rust en gelijk gestemde. Lees meer over dit jaar traject…

Ik hoop je te mogen ontmoeten op deze kennismakingsochtend.

Programma10.30-11.00 inloop11.00-12.00 info over dit jaar traject12.00-14.00 ga jezelf ervaren wat de methodiek equi&art jouw kan brengen.

De kosten voor de kennismakingsochtend bedragen € 32,50 wanneer je besluit deel te nemen aan het jaartraject is de kennismakingsochtend gratis. De kosten worden dan verrekend in het totaalbedrag van het jaartraject.

Geef je tijdig op voor deze kennismakingsochtend door je hieronder aan te melden via de knop er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar.

Gegevens

Datum:
19 augustus 2018
Tijd:
10:30 tot 14:00
Kosten:
€ 32,50
Evenement Categorie:

Organisator

Jolanda Kleiss
Telefoon
06-21250362
E-mail
info@equizenz.nl

Locatie

Equizenz
Zevenmorgenstraat 2
Uden, Noord-Brabant 5406 WC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-21250362

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.