Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meer weten over Equi&Art

11 oktober 2018 om 20:00 tot 21:30

Graag deel ik mijn ervaringen en kennis met een groter publiek, daarom heb ik gekozen om zo nu en dan een webinar te organiseren. Een webinar is een live uitzending waarvoor je je zelf kunt aanmelden.  Door je aan te melden krijg je een persoonlijke inlogcode en jouw digitale stoel is gereserveerd .

Vanuit een luie stoel thuis achter de computer meer te weten komen over hoogsensitiviteit. Bekijk hieronder de onderwerpen en wanneer het plaats vindt. Het enige wat je nog hoeft te doen is jezelf opgeven. 

Wil jij meer weten over het Equi&Art jaartraject.

equi&art logo

Loop je vast op je werk of in je privé leven

Wil jij meer inzicht in hoogsensitiviteit

Misschien weet je net pas dat je hoogsensitief bent en loop je vast op je werk of in je privé leven. Je bent hoogsensitiviteit nog aan het onderzoeken. Wellicht ben je op onderzoek uitgegaan omdat je klachten hebt die misschien wel te maken hebben met hoogsensitiviteit en ben je jezelf daar niet bewust van bent.

Je zult meer inzicht krijgen in hoogsensitiviteit. Een hoogsensitief persoon doet dingen nou eenmaal anders, de manier van waarnemen, beleven en ervaren. Als we het over sensitiviteit hebben hebben we het zeker niet over een zwakte of een labiel mens, in tegendeel zelfs!!
De eigenschap biedt ontzettend veel voordelen.

ONDERWERP :

DATUM :

TIJD :

DEELNAME :

Wat brengt het equi&art jaartraject jou?

11-10-18

20:00 -21.30 uur

Wie geeft dit webinar?

Met veel passie begeleid ik hoogsensitieve personen met stressgerelateerde problematieken. Graag deel ik mijn inzichten met een groter publiek. Met veel passie beleid ik Hoogsensitieve personen met stressgerelateerde problematieken. Deze problematieken kunnen ontstaan zijn op het werk als in de privé sfeer. Vanuit mijn eigen zoektocht en ervaring zag ik maar 1 grote uitdaging voorbij komen: meer bekendheid geven aan hoogsensitiviteit en specifieke begeleidingsmethodieken!! Daarom dit webinar. Want ik ben van mening dat jij als HSP nodig bent in deze wereld. Maar dan is het wel belangrijk dat je het podium pakt en doet waar je goed in bent. Of je nu een bestuursfunctie hebt, zelfstandig- ondernemer, moeder, vader of werknemer... dit is de gratis online training die je meer inzicht geeft in hoogsensitiviteit en burn-out. Ken je andere mensen in je omgeving zowel op je werk als in de privé sfeer waarvan je denkt .."Hè dit zou wel eens iets voor hem of haar kunnen zijn". Deel deze gratis online training in je netwerk.
Jolanda Kleiss
Hsp expert

Gegevens

Datum:
11 oktober 2018
Tijd:
20:00 tot 21:30
Site:
www.equizenz.nl

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.