Laden Evenementen

Graag deel ik mijn ervaringen en kennis met een groter publiek, daarom heb ik gekozen om zo nu en dan een webinar te organiseren. In deze webinars deel ik vele tools en inzichten.  Door je aan te melden krijg je een persoonlijke inlogcode en jouw digitale stoel is gereserveerd .

Vanuit een luie stoel thuis achter de computer meer te weten komen over hoogsensitiviteit. Bekijk hieronder de onderwerpen en wanneer het plaats vindt. Het enige wat je nog hoeft te doen is jezelf opgeven. 

Wil jij meer weten over het Equi&Art jaartraject.

coachen met paarden jaartraject-hoogsensitief

Vind jouw antwoorden in relatie tot Hoogsensitiviteit

Meer inzicht in Hoogsensitiviteit en leven vanuit innerlijke wijsheid

Misschien kom je er nu achter dat je Hoogsensitief bent en loop je tegen obstakels aan op het werk of in je persoonlijke leven. Misschien ben je nog aan het verkennen wat Hoogsensitiviteit precies inhoudt. Het kan zijn dat je op zoek bent gegaan omdat je uitdagingen ervaart die mogelijk gerelateerd zijn aan Hoogsensitiviteit, terwijl je je daar nog niet Volledig bewust van bent.

Je zult een dieper begrip ontwikkelen van hoogsensitiviteit. Een hoogsensitief persoon benadert zaken simpelweg op een andere manier, in termen van waarneming, beleving en ervaring. Door te leven vanuit deze hoogsensitiviteit, kun je makkelijker streven naar meer levensgeluk door te vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid.

ONDERWERP :

DATUM :

TIJD :

DEELNAME :

Wat brengt het equi&art jaartraject jou?

11-10-18

20:00 -21.30 uur

Wie geeft dit webinar?

Met veel passie begeleid ik Hoogsensitieve personen met veel uiteenlopende ontwikkelingsvragen. Mijn levensmissie om iets sensitief mens te laten leven vanuit een innerlijk wijsheid. Graag deel ik mijn inzichten met een groter publiek. Daarom dit webinar. Want ik ben van mening dat jij als HSP nodig bent in deze wereld. Jij kunt de wereld om je heen mooier zachter en begripvoller maken, maar dan is het wel belangrijk dat je laat zien wie je bent, zowel aan je zelf als aan je omgeving. Of je nu een bestuursfunctie hebt, zelfstandig- ondernemer, moeder, vader of werknemer... deze gratis online training geeft je meer inzicht in Hoogsensitiviteit en MEER LEVENSGELUK ervaren. Ken je andere mensen in je omgeving zowel op je werk als in de privé sfeer waarvan je denkt .."Hè dit zou wel eens iets voor hem of haar kunnen zijn". Deel deze gratis online training in je netwerk.
Jolanda Kleiss
Hsp expert

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.