Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paardenkracht en Hoogsensitiviteit: jouw zielsmissie vinden

10 mei om 10:00 tot 12 juli om 17:00

€ 850
systemisch-werken-met-paarden-paardencoaching-equizenz-hoogsensitief

10 mei, 14 juni, 28 juni, 12 juli

Vrijdag van 11.00-17.00 uur

Max 6 deelnemers

(vergoeding mogelijk)

'Wat is de diepere betekenis van jouw leven.

Equizenz-zielsmissie-Hoogsensitief-paardencoach

Tijdens deze 4 daagse cursus gaan we in de natuur samen met de paarden op zoek naar de diepere betekenis van jouw leven als Hoogsensitief persoon. We gebruiken hierbij de krachtige en helende eigenschappen van de natuur, de paarden en creatitivieit om jouw ware zelf te ontdekken en te verbinden met jouw zielsmissie.😇

Als HSP’er is het niet altijd makkelijk om je weg te vinden in deze wereld en je eigen pad te volgen. Je voelt je misschien snel overweldigd door de prikkels en verwachtingen van anderen, en vindt het moeilijk om jouw eigen innerlijke stem te horen. Je vind alles leuk en kan je met vanalles om je heen verbinden. Maar wat past er nu werkelijk bij jouw? Wat zijn je kwaliteiten?  Want als HSP’er heb je een unieke gevoeligheid en diepgang. Beide kunnen jou helpen om jouw unieke bijdrage aan de wereld te ontdekken.

De paarden

Paarden reageren op onze emoties, ook al zitten die nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw zenuwstelsel te balanceren, jouw leiderschap, focus en passie te versterken, jouw gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn te vergroten. Zij verstaan de kunst om  je mee te nemen naar het hier en nu. 

De natuur

In de natuur als decor vind je de rust die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Even op adem komen. in de natuur wordt automatisch je stress level verlaagd. Een plek waar je even stil kunt staan en je bewust worden van wat er zich aandient in het moment.De natuur heeft een positief effect op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording.

Creativiteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden. Dan is het juist fijner voor je als hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Je zet jouw creativiteit in om te ontspannen en inzichten te verankeren. 

Spiritualiteit

Spiritualiteit-zielsmissie-Kunstzinnig-intuitief-ontwikkeling-Hsplearning-Hoogsensitief

Ontdek tijdens spirituele groei en ontwikkeling steeds meer over jezelf en de wereld om je heen. Je wordt bewust van de diepere lagen van je bestaan en je gaat op zoek naar antwoorden op vragen over het leven en de zin ervan. Dit helpt je om je zielsmissie helder te krijgen en te leven. Je gaat jezelf de ruimte geven aan jouw  sterke innerlijke drang om zin vol te zijn.

Hoogsensitief en paard een krachtige basis

Tijdens deze cursus ga je op een bijzondere en inspirerende en creatieve manier aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Door middel van verschillende ervaringsgerichte, creatieve e-meditaiteve oefeningen en opdrachten, zowel individueel als in groepsverband, ga je stap voor stap naar jouw zielsmissie bloot leggen. Hierbij maken we ook gebruik van de krachtige en intuïtieve eigenschappen van paarden, die ons spiegelen en begeleiden op ons pad.

De cursus wordt gegeven in een prachtige natuurlijke omgeving, waar je helemaal tot rust kunt komen en jouw zintuigen kunt openstellen voor de schoonheid om je heen. De combinatie van de helende natuur, de kracht van de paarden en de diepgang van de cursus maken dit een unieke ervaring die je nooit meer zult vergeten.

Of je nu al een idee hebt van jouw zielsmissie of nog helemaal zoekende bent, deze cursus is geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en wil ontdekken wat zijn of haar unieke bijdrage aan de wereld kan zijn. Wij heten je van harte welkom en kijken er naar uit om samen met jou op pad te gaan!

Ook een aanrader voor paardencoaches, je kunt de lesstof direct integreren binnen je eigen praktijk

Wat anderen hebben ervaren

5/5
Karin Veeneman
Karin VeenemanKinderlogopedie
Lees verder
Gisteren heb ik een heerlijke dag gehad bij EquiZenz: kennis maken met systemisch coachen met paarden. Jolanda Kleis begeleidde de dag. Zij ziet je als mens en weet je zonder oordeel te coachen, zodat je je eigen inzicht vindt. Een dag waarvan de belofte die Jolanda aan het begin deed: "je gaat hier vanmiddag als een ander mens weer weg", uitkwam. Ik ben mooie inzichten en ervaringen rijker naar huis gegaan.
5/5
Emma Vossen
Emma VossenOnderzoekspsychologe
Lees verder
"Een spiegel laat zien hoe je jezelf ziet, een paard laat zien wie je bent", staat op de spiegel bij Jolanda. Deze zin vat het voor mij helemaal samen. Ik was op zoek naar een manier van coachen die meer gericht is op ervaren en voelen, dan op praten en denken. Door Jolanda en haar mooie paarden ben ik veel dichter bij mezelf gekomen. Ook de mooie, rustige locatie draagt daar zeker aan bij. Zeker een aanrader!
5/5
Karin de Bruin
Karin de BruinStal L'akay Horse&balans
Lees verder
Een heerlijke plek om tot jezelf te komen. De paarden geven rust en geven je antwoorden waar je naar zoekt. Jolanda geeft op het juiste moment feedback en helpt je in je zoektocht naar jezelf. Een kundige vrouw die weet waar ze het over heeft. Kortom een plek die je leert loslaten , voelen en rust geven. Mijn favoriet tussen de paarden WOELFIE.. de kleine Shetlander met grote humor. ❤️

Paardenkracht en Hsp

vind jouw zielsmissie
850 4-dagen
  • Ontdek jouw unieke missie
  • Reflecteren op jouw verleden
  • Verbinden met jouw innerlijke wijsheid
  • Zelfbewustzijn vergroten
  • Intuïtieve ontwikkeling
  • Plan van aanpak
  • De paarden als jouw reflectiepartner

Ik nodig je graag uit om samen in de natuur met de paarden
jouw zielsmissie te vinden.

"Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard en jouw creativiteit representeren het onverwachte, jouw wijsheid, jouw intuïtie, jouw natuurlijke manier van zijn. De natuur laat zich niet leiden, deze helpt je in het vinden van jouw weg. Ik hoop je te mogen ontmoeten op deze live dag"
Jolanda Kleiss
Hsp coach-therapeut

Gegevens

Begin:
10 mei om 10:00
Einde:
12 juli om 17:00
Kosten:
€ 850
Evenement Tags:

Organisator

Jolanda Kleiss
Telefoon
06-21250362
E-mail
info@equizenz.nl

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.