Laden Evenementen

« Alle Evenementen

1-daagse hoogsensitiviteit van herkennen naar handelen

oktober 19 @ 09:30 - 17:00

€225,00
hoogsensitief en paard

Basiskracht voor elk Hoogsensitief persoon

“Als je in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf”

Van herkennen naar handelen

Heb je moeite met het aangeven van je grenzen en vind je het lastig om nee te zeggen. Wordt je snel beïnvloed door sferen, stemmingen en emoties van andere mensen. Kun je niet goed omgaan met druktes en grote groepen mensen. Kun je er niet tegen als er op je vingers gekeken wordt ben je dan snel afgeleidt, Raak je gauw geïrriteerd als je  veel dingen te gelijkertijd moet doen?

Ben je recentelijk tot de ontdekking gekomen dat je Hoogsensitief bent? Sta je aan het begin van een reis naar zelfontdekking en zelfzorg? Dan is deze cursus speciaal voor jou ontworpen. Wij begrijpen dat de reis van zelfacceptatie en begrip van je hoogsensitiviteit uitdagend kan zijn, en we willen je graag begeleiden op deze reis.

Play Video

Onze cursussen zijn gebaseerd op 4 pijlers:

 

  1. Het Paard als Reflectiepartner: Ontdek de magie van de paarden als gevoelige en intuïtieve wezens. Leer hoe ze kunnen fungeren als spiegels voor je emoties en helpen bij zelfreflectie en groei.
  2. Creativiteit: Verken je creatieve kant als een uitlaatklep voor je gevoelens en gedachten. Ontdek hoe kunst, schrijven en andere expressieve vormen je kunnen helpen je hoogsensitiviteit te begrijpen en te uiten.
  3. De Natuur: Verbind je met de natuurlijke wereld om je heen. Leer hoe tijd doorbrengen in de natuur kan bijdragen aan je welzijn en je sensitieve zintuigen kan kalmeren.
  4. Spiritualiteit: Verdiep je spirituele reis en ontdek hoe dit kan bijdragen aan een gevoel van rust en richting in je leven. We verkennen verschillende spirituele praktijken en filosofieën die passen bij hoogsensitieve mensen.
Nadat ik ben gaan begrijpen wat hoogsensitief zijn in hield is mijn leven volledig veranderd Ik heb geleerd te observeren, in het heden te staan, zelfvertrouwen te krijgen. Ik heb geleerd mijn angst (mijn gevoeligheid) te accepteren. Ik heb geleerd te communiceren, beter te managen en anderen te leiden zonder agressie en hen de vrijheid te geven. Ik heb geleerd zelf meer controle, goede controle, te krijgen. Kortom: de focus ligt nu op mezelf, terwijl ik me ook bewust ben van de ander. De volgende stap is om nog meer de verbinding met mezelf te maken. Ik ben ervan overtuigd dat ik met Equizenz nog veel meer over mezelf ga ontdekken. Ik ben in ieder geval sterker dan ik dacht. Die vrouw die nu met paarden kan communiceren, dient ook openbaar te worden. De echte ik.
Line
Mijn leven is volledig veranderd

Een dag vol ontdekkingen:Verken de wereld van paardencoaching tijdens deze Hsp-cursus

Een krachtige basis!!

 

 Vanuit de allerlaatste nieuwe wetenschappelijke inzichten gecombineerd met ervaringsgericht leren!

Wat weet je na deze dag

hsp, hoogsensitief, paard, therapie, begeleiding

Ik nodig je graag uit om samen met de paarden jouw persoonlijke effectiviteit en kracht te vergroten.

“Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard representeert het onverwachte, de wijsheid, de intuïtie, creativiteit, het wonderlijke van de natuur. De natuur laat zich niet leiden, deze vindt zijn eigen weg.”

 

 

Jolanda Kleiss

HSP coach&therapeut

Gegevens

Datum:
oktober 19
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€225,00

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.