Opleiding en nascholing
Paarden coaches

"Maak van je passie........je werk "

2 jarige opleiding Hsp professional

Zijn jouw twee grootste passies het werken met mens én dier? Misschien is een toekomst als paardencoach dan wel op jouw lijf geschreven!
In slechts twee jaar tijd leer jij alle skills en tricks met als extra module het ondernemerschap kun je direct aan de slag.
2 jaar

Durf jezelf te verbeteren -Supervisie

Als paardencoach is het belangrijk om eerlijk te zijn t.o.v jezelf zodat je oprecht en neutraal kunt blijven tegenover je cliënten. Op z'n tijd een APK'TJE als begeleider is zeer geen over nodige luxe....
4xper jaar

Systemisch mindmappen

Hoogsensitieve personen zijn vaak te empatisch en te veel op de buitenwereld gericht.
Tijdens deze 2 daagse na-scholing leer je Hoogsensitieve personen bij zich zelf te blijven.
2 dagen

Hoogsensitief van herkennen naar handelen

Integreer deze tweedaagse basiscursus voor Hoogsensitieve personen binnen jouw praktijk en leer jouw sensitieve cliënten en coaches de belangrijkste stappen om HSP te integreren in het dagelijks leven.
2 dagen

Hsplearning en creatief

Werk je al als paardencoach en wil je een aanvulling binnen je praktijk speciaal gericht op de Hoogsensitieve persoonlijkheid
Integreer de gepatenteerde interventie methodiek Huis van zelfbewustzijn®
binnen Hsplearning
10 maanden

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.