Laden Evenementen

Hsp natuur café

Zaterdag 25 Mei van 10.00-13.00

Max. 8 personen

Het paard

Paarden reageren op onze emoties, ook al zitten die nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw zenuwstelsel te balanceren, jouw leiderschap, focus en passie te versterken, jouw gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn te vergroten. Zij verstaan de kunst om  je mee te nemen naar het hier en nu. 

De natuur

In de natuur als decor vind je de rust die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Een plek waar je even stil kunt staan en je bewust worden van wat er zich aandient in het moment. De natuur heeft een positief effect op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording.

Creativiteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden. Dan is het juist fijner voor je als hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Je zet jouw creativiteit in om te ontspannen en inzichten te verankeren. 

Spiritualiteit-zielsmissie-Kunstzinnig-intuitief-ontwikkeling-Hsplearning-Hoogsensitief

Spiritualiteit

Ontdek tijdens spirituele groei en ontwikkeling steeds meer over jezelf en de wereld om je heen. Je wordt bewust van de diepere lagen van je bestaan en je gaat op zoek naar antwoorden op vragen over het leven en de zin ervan. Dit helpt je om je zielsmissie helder te krijgen en te leven. Je gaat jezelf de ruimte geven aan jouw  sterke innerlijke drang om zin vol te zijn.

Laat de natuur en de paarden jou ontspanning brengen

Hsp-natuur-café-equizenz-Uden

Tijdens deze ochtend kun je kennismaken met Equzienz en in een veilige en ondersteunende omgeving in fijne gesprekken met andere HSP’ers praten  over specifieke HSP-thema’s die je bezighouden. Elke maand staat in het teken van een speciaal Hsp thema.

Als we ons verbinden met het speciale thema van deze ochtend trekken we aansluitend een kaartje op dit thema als jouw spiritueel kompas

Om te aarden steken we  ook onze handen uit de mouwen en je bent buiten bezig, in de natuur, onze thee/kruiden/moestuin en met de paarden. 

Tijdens deze bezigheden kun je elkaar beter leren kennen.

Genieten van de rust in de natuur en van hun aanwezigheid en verzorging. 

Natuurlijk pauzeren we even met een kopje koffie/thee, om elkaar te leren kennen. 

We sluiten de ochtend samen af, soms met een creatieve activiteit om onze geest te laten ontspannen en onze creativiteit te stimuleren. Elke maand is weer een verrassing. Kom en ervaar de kracht van de natuur en andere HSP’ers bij het HSP Natuur Café.

max. 8 personen

"Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard en jouw creativiteit representeren het onverwachte, jouw wijsheid, jouw intuïtie, jouw natuurlijke manier van zijn. De natuur laat zich niet leiden, deze helpt je in het vinden van jouw weg. Ik hoop je te mogen ontmoeten op 1 van deze live dagen"
Jolanda Kleiss
Hsp coach-therapeut

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.