Laden Evenementen

Start 20 Januari 2024

Max 8 personen

6 maanden

op Zaterdag

Sensitivity Mastery

Deze cursus is vol de volgende groep start op 23 maart

Sensitivity Mastery  is een unieke cursus die de magie van paarden, de kracht van creativiteit,  mindfulness en de schoonheid van de natuur combineert. Het is een reis naar innerlijke rust, zelfontdekking en het ontwaken van je creatieve zelf. 

We ontmoeten elkaar 2x per maand online en 1x per maand live bij de paarden

Ontwikkel jezelf tot de beste jij

De paarden

Paarden reageren op onze emoties, ook al zitten die nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw zenuwstelsel te balanceren, jouw leiderschap, focus en passie te versterken, jouw gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn te vergroten. Zij verstaan de kunst om  je mee te nemen naar het hier en nu. 

De natuur

In de natuur als decor vind je de rust die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Even op adem komen. in de natuur wordt automatisch je stress level verlaagd. Een plek waar je even stil kunt staan en je bewust worden van wat er zich aandient in het moment.De natuur heeft een positief effect op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording.

Creativiteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden. Dan is het juist fijner voor je als hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Je zet jouw creativiteit in om te ontspannen en inzichten te verankeren. 

Spiritualiteit

Spiritualiteit-zielsmissie-Kunstzinnig-intuitief-ontwikkeling-Hsplearning-Hoogsensitief

Ontdek tijdens spirituele groei en ontwikkeling steeds meer over jezelf en de wereld om je heen. Je wordt bewust van de diepere lagen van je bestaan en je gaat op zoek naar antwoorden op vragen over het leven en de zin ervan. Dit helpt je om je zielsmissie helder te krijgen en te leven. Je gaat jezelf de ruimte geven aan jouw  sterke innerlijke drang om zin vol te zijn.

Verbinding met de paarden

Een uniek aspect tijdens deze intense 6 maanden is het werken met paarden als gidsen voor onze persoonlijke groei en ontwikkeling. Paarden zijn zeer gevoelige en intuïtieve dieren die subtiel reageren op de emoties en energie van ons mens-zijn. De interactie met paarden biedt jou de mogelijkheid om bewust te worden van je binnen-en buiten wereld, eigen gedrag en handelen,  je communicatiestijl en emoties.  

Ontdek hoe hun wijsheid en aanwezigheid je kunnen helpen om in het moment te zijn en je diepste zelf te verkennen.

Je start deze reis met een persoonlijk doel.

Soulquest-zielmissie-coachen met paarden-equizenz
online-cursus-Hoogsensitiviteit-hsplearning-compleet

Online sessies

2x per maand hebben we op dinsdag avond een online sessie van 1,5 uur  waarbij je vanuit het comfort van je eigen huis deelneemt. Tijdens deze sessies werken we aan mindful-zijn, zowel dmv een creatieve oefening te delen, alswel mentaal, dit wisselen we af. We delen onze wekelijkse ervaringen. Je leert technieken om met Hoogsensitiviteit om te gaan en beter bij jezelf te blijven. We werken met de lessen uit de online cursus-‘leven vanuit je hart’

Je krijgt toegang tot de online cursus – ‘leven vanuit je hart’ daar werk je thuis verder zelf aan.

 

Treed binnen in de wondere wereld van “Leven vanuit je Hart”! 

Voor 6 maanden lang ga je op een avontuurlijke expeditie met onze online cursus én een Doeboek van 225 pagina’s boordevol zelfreflectie vragenmeditatieve-en creatieve opdrachten en luister oefeningen.

Het is tijd om je ziel te ontdekken en eens goed na te denken over wat jou beweegt.

Met deze cursus zul je je zelfbewustzijn en jouw Hoogsesitiviteit naar een hoger plan tillen. Je leert alles over Hoogsensitiviteit en het als een kwaliteit inzetten in je dagelijkse leven. Je wordt je eigen levenscoach en leert luisteren naar je hart.

Durf te spelen en weer creatief te zijn. Niet het eindresultaat, maar de weg er naar toe is interessant.

Video afspelen over Doeboek-Hoogsensitiviteit-hsplearning-equizenz
Hsp-natuur-cafe-Uden-creatief-Hoogsensitief

Creativiteit als expressie

Creatieve expressie wordt verwezenlijkt gedurende deze 6 maanden als een middel om onze innerlijke wereld  uit te drukken.

We gaan met verschillende materialen uit het inspiratie en materialen pakket onze innerlijke wereld te verkennen. Creativiteit werkt helend werken en is een krachtig instrument om verbinding te maken met gevoelens en verlangens.

Ervaar de vreugde van het creëren zonder oordeel en perfectionisme.

Les programma-online

Live in de natuur

Elke maand ontmoeten we elkaar niet alleen twee keer online, maar ook één keer in de natuur tussen de paardenkudde. Hier zet je je online kennis om in onvergetelijke ervaringen.

Welkom in de betoverende wereld van paarden, waar woorden overbodig zijn en deze prachtige wezens je begrijpen zonder dat je een woord hoeft te zeggen.

Deze cursus brengt je naar een oase van rust, omgeven door de prachtige natuur en frisse lucht. Je zult merken hoe de natuur je betovert en inspireert om jezelf te ontdekken en je emoties te verkennen op een hoger niveau. Weg van de stadse hectiek, kun je heerlijk ontspannen en helemaal opgaan in het moment.

Thema's zijn:

 • Ik-tijd
 • Werk-privé balans
 • Mijn plek innemen
 • Grenzen aangeven
 • Patronen doorbreken 
 • Leven vanuit je hart

Voor wie

Voor een ieder die op zoek is naar persoonlijke groei en wil streven naar hun allerbeste ik, is deze 6-maanden durende mastery een echte aanrader. Maar het houdt niet op na deze periode, want je krijgt genoeg tools in handen om voor de rest van je leven te gebruiken. Deze mastery is ook uitermate geschikt voor professionals die werken met hoogsensitieve mensen. Door het zelf te ervaren, kun je het gemakkelijker overbrengen en anderen begeleiden.

Kortom, deze cursus biedt een holistische benadering van persoonlijke groei door middel van zowel live als online interactie, de rustgevende kracht van de natuur en de wijsheid van paarden, ondersteund door mindful gewaar zijn en creatieve expressie. Het doel is om jou te inspireren jouw beste jij te omarmen, inzicht te krijgen in jezelf en om positieve veranderingen in  je leven te brengen om je beste zelf te worden, te zijn en te blijven.

Sensitivity Mastery

Ontwikkel je zelf tot de beste jij
1270 € 53 per week, vergoeding zorgverzekeraar mogelijk
 • Alles over Hoogsensitiviteit
 • Meer rust en harmonie
 • Mindful leven
 • Incl. Doeboek
 • Incl. Online training 'Leven vanuit je hart'
 • Incl. kunstzinnig materialen pakket
 • Intuitef-en helend tekenen en schilderen
 • Het paard als gids

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.