Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Masterclass hoogsensitief en paard-meer rust en harmonie

augustus 20 @ 09:30 - 16:30

€249,00
Equizenz-hoogsensitief-rust-harmonie-online-cursus-hsplearning

20 augustus 9.30-17.00 uur

Max 6 deelnemers

(vergoeding mogelijk)

Hoogsensitief en paard

meer rust en harmonie

Deze dag is speciaal voor de deelnemers van de 12 daagse online challenge 'meer rust en harmonie in je leven

en daarna direct deelnemen aan deze dag
(Ik ontvang dan automatisch een kortingscode voor deze cursus t.w.v €100)

Heb jij een hoofd dat overuren draait

Ga samen met het paard in de natuur als Hoogsensitief persoon ervaringsgericht op onderzoek uit hoe je je zelf kunt ondersteunen met extra effectieve tools.

In deze cursus nemen we je mee op een reis naar innerlijke kalmte en balans. In onze drukke en hectische wereld is het vaak moeilijk om rust te vinden en jezelf te centreren. Maar geen zorgen, we hebben de tools en technieken om je te helpen een harmonieuzer leven te creëren.

Tijdens deze cursus leer je verschillende praktische en effectieve methoden om stress te verminderen, je geest te ontspannen en je energie in evenwicht te brengen. 

 

Zeg nu JA tegen jezelf

Hoog sensitiviteit verkennen

Aan het einde van deze bijzondere dag weet je meer over jezelf als Hoogsensitief persoon. Je leert de belangrijkste basis stappen zetten om je leven te van uit rust en harmonie te ervaren.

Paard en natuur

Paarden reageren op onze emotie, ook al zit deze nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw gevoel van eigenwaarde, zelf vertrouwen, focus en passie weer naar boven te halen. ze laten je ervaren wat lief zijn voor jezelf betekend.

Creatitiviteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden.Dan is het juist fijner voor je als Hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden.

Hoogsensitief en paard een krachtige basis

Hoogsensitiviteit als gave omarmen

Zomer korting NU

Hoogsensitief en paard

meer rust en harmonie in je dagelijkse leven
249
149 1-daagse
 • Verdieping-12 daagse online cursus
 • Inzicht in Hsp
 • Jouw plek innemen
 • Meer rust en harmonie
 • Praktische tools-zelfbewustzijn
 • Lichaamsbewustzijn vergroten
 • Persoonlijk leiderschap versterken
Equizenz-hoogsensitief-en-paard-rust-harmoinie
Hoogsensitief-en-paard-meer-rust-en-harmonie-Uden-Hsplearning-EQUIZENZ

Wat anderen hebben ervaren

Ervarings
gericht en....

oplossingsgericht.

Het uitgangspunt  van deze dag  is dat je als Hsp de oplossing voor je vraag zelf in je draagt.  Je gaat van aspectatie, herkennen, denken over tot voelen en handelen. De nadruk van deze dag is ervaren waar jouw vermogen tot groei en inzicht ontstaat. Het paard laat jou ervaren hoe jij die oplossingsmogelijkheden  aan kunt boren. Je wordt gestimuleerd dmv de paarden in de natuur om op een ervaringsgerichte manier jouw  antwoorden te horen, te voelen en te beleven. 

Lichaamsbewustzijn

Wat gaan we doen

Hoogsensitief, cursussen, rust in mijn hoofd, paardencoaching, Equizenz, Noord-Brabant

Hoogsensitiviteit uitgelicht

In het begin van de ochtend behandelen we de neuro-biologie over Hoogsensitiviteit ter aanvulling van de 12 daagse challenge. en jouw intentie voor deze dag.

Er is blijft veel te vertellen over Hoogsensitivteit. Maar nog belangrijker te ervarenVoor jouw als Hsp is deze ervaringsgerichte dag een mooie stap om een verandering in gang te zetten. 

Je creëert meer bewustzijn en persoonlijk leiderschap waardoor het des te makkelijker wordt het om jezelf op nr 1 te zetten en jouw Hsp te omarmen als een gave

Dit persoonlijkheidskenmerk biedt ontzettend veel voordelen. De paarden zullen jouw reflectie partner zijn van deze dag. Je ontvangt persoonlijke inzichten van de paarden.  Je zult merken dat je het als een kracht gaat ervaren ipv een last.

Wat kunnen de paarden ...

jou leren. Ten eerste zijn we samen met de paarden in de natuur en beide aspecten versterken jouw ontspanning

Het is dus gelijk voelbaar. Een paard is een gevoelig wezen en daar is al de eerste overeenkomst met jou als Hoogsensitief persoon. 

Zonder woorden geeft het paard je inzichten mee. Wj zitten vaak te veel en te lang in ons hoofd

Een paard leert je veel over lichaamsbewustzijn en hoe jij de rust weer kunt vinden in een wereld de je vaak overweldigd.

Equizenz-Hoogsensitief-rust-harmonie-masterclass-hsplearning-systemisch-paardencoaches
hoogsensitief en paard

Creativiteit om inzichten....

te verankeren. Wat woorden verbloemen wordt vaak duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen in woord om te zetten. Dan is het juist fijner voor je als Hoogsensitief persoon om je creativiteit in te zetten zodat innerlijke processen helder worden. 

Dit noem ik beeldtaal. Deze taal bestaat al zolang dat er mensen zijn. Het is een vorm van communicatie.

 Zowel met de buitenwereld als onze eigen innerlijke wereld. 

Met kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling en helend tekenen leer je door middel van tekenen jouw innerlijke wereld te doorgronden. 

In dit proces gaat het niet om het resultaat maar juist de ontwikkeling, zodat je jezelf zowel mentaal  als wel emotioneel leert begrijpen.

Wat anderen hebben ervaren

Mariette

Eigenaar
Honden pension

Ik leef weer vanuit mijn hart. Dit allemaal door de ervaringen met de paarden, creativiteit en het groepsproces die Jolanda vol passie en met een warm hart “spot on” inzet.

Wendy

Tekstschrijver

Ik neem het blije gevoel mee naar huis dat Hoogsensitiviteit oké is.

Dat ik niet de enige ben. Een doel om naartoe te werken met mijn eigen ‘kudde’. Inzichten waar ik mee aan de slag kan. Om meer balans in mijn leven te brengen. Niet alleen te geven maar ook te nemen. Middenin de hectiek in mijn leven toch genoeg rust, verbinding en bescherming te vinden. En te leren leven vanuit mijn hoogsensitieve kracht.

Dank je wel Jolanda, dank je wel Saffier, dank je wel mede-cursisten!

Willem-Jan

Manager

Jolanda en haar dieren hebben mij in staat gesteld om weer het eigenaarschap over mijn leven terug te pakken; de paarden zijn echte en eerlijke spiegels en Jolanda is een voortreffelijke begeleider zowel met als zonder paarden. Absoluut een aanrader.

Hoogsensitief en paard

van herkennen naar handelen
249 1-daagse
 • Inzicht in Hsp
 • JA zeggen tegen jezelf
 • Meer rust en harmonie
 • Lichaamsbewustzijn vergroten
 • Persoonlijk leiderschap versterken
 • Eigen levenscoach skills ontwikkelen
 • incl 12 daagse online cursus

Ik nodig je graag uit om samen in de natuur met de paarden jouw rust en harmonie te hervinden

"Het mysterieuze van paarden vind ik dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie. Waardoor we geïnspireerd worden om een innerlijke reis te maken naar onze verborgen kwaliteiten, welke ons kunnen voeden en verstevigen. Het paard en jouw creativiteit representeren het onverwachte, jouw wijsheid, jouw intuïtie, jouw natuurlijke manier van zijn. De natuur laat zich niet leiden, deze helpt je in het vinden van jouw weg. Ik hoop je te mogen ontmoeten op 1 van deze Masterclasses"
Jolanda Kleiss
Hsp coach-therapeut

Gegevens

Datum:
augustus 20
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
€249,00
Evenement Categorie:

Locatie

Equizenz
Zevenmorgenstraat 2
Uden, Noord-Brabant 5406 WC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-21250362

Organisator

Jolanda Kleiss
Telefoon
06-21250362
E-mail
info@equizenz.nl

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.