Help ik ben Hsp, wat kan ik doen?

Hsplearning-hooggevoelig-leven-vanuit-je-hart
Jolanda Kleiss
Jolanda Kleiss

Hoogsensitief ?? Wat nu??

Als Hoogsensitief persoon ken je dit moment vast…, het moment dat je ergens leest of hoort over Hoogsensitiviteit en dat je denkt; dit ben ik! Dat kan een behoorlijk confronterend gevoel zijn. Maar ook een gevoel van opluchting. 

Gedachten als ‘ik ben niet gek’, ‘ik ben niet alleen’ en ‘het heeft een naam’ hoor ik vaak terug van mensen die net weten dat ze Hoogsensitief zijn. Maar ook de hulpvraag komt dan vaak om de hoek kijken; wat kan en wil ik doen? 

Lees snel verder wat een goede eerste stap is om te doen wanneer jij weet dat je Hoogsensitief bent.

Word je eigen coach

Je kunt meteen naar een psycholoog of coach gaan wanneer je Hoogsensitief bent, maar je kunt ook je eigen coach worden, zijn en blijven. maar ik geloof dat allereerste stap hiertoe is je verdiepen en meer te weten komen over Hoogsensitiviteit. Wanneer je dit doet, zul je zien dat je steeds meer Hoogsensitieve aspecten herkent en erkent.

Ik kan je garanderen dat dan een heleboel lastige uitdagingen omgezet worden tot kwaliteiten. Omdat je Hoogsensitiviteit gaat waarderen in jezelf. 

Na deze fase zul je ook merken dat je er beter mee omgaat, je kunt als het ware je eigen levenscoach worden, zijn en blijven. Dit is een proces…van vallen en opstaan. Met als doel om je leven te leven vanuit moeiteloosheid.

Start jouw Hoogsensitieve ontdekkingsreis

Om je eigen coach te worden, te zijn en te blijven is het aan te raden om op een unieke ontdekkingsreis te gaan.

Een reis waarbij je op zoek gaat naar een platform waar je betrouwbare informatie vindt. Een omgeving waar je Kennis en inzichten op doet die je direct op een positieve manier iets opleveren en wat je ook direct kunt toepassen in je leven.

Onze online Hsp learning is daar uitermate geschikt voor. Het biedt iedereen die Hoogsensitief is of die vermoedt dat te zijn de handvatten die hij of zij nodig heeft om verder te komen, én te groeien in het intergeren van je Hoogsensitiviteit in het dagelijkse leven. 

Doordat het een combinatie is van video’s vol informatie,  creatieve-en reflectie oefeningen en een Doeboek is het mogelijk om de kennis ook concreet toe te passen. Dit laatst is een vereiste om je eigen levenscoach te worden, te zijn en te blijven.

En.. wat heel fijn is , is dat je er zelf mee aan de slag kunt, waar je ook bent en wanneer je maar wilt en je bent niet afhankelijk van anderen.

 

Online-cursus-hsplearning-compleet-Hoogsensitief

Nu 7 dagen gratis rond kijken

Neem even wat tijd voor jezelf en maak gebruik van deze 7 dagen GRATIS om te kijken of dit het moment voor je is om jezelf dit geweldige kado jezelf te gunnen

Je eigen levenscoach, de voordelen

Het voordeel van je eigen coach worden, zijn en blijven ten opzichte van een professional inhuren is dat je een duurzamer effect in gang zet. Doordat je op jezelf kunt bouwen zul je niet bij een tegenslag een ander nodig hebben om weer in balans te komen. Je kan jezelf als het ware vanuit een helikopterview bekijken en aan de hand daarvan helpen.

Kortom, je eigen levenscoach worden, zijn en blijven is met HSP learning mogelijk en zelfs aan te raden. 

Door dit te doen zul je zien dat je sterker en stabieler in het leven komt te staan en je de eerste schok van ‘help, ik ben Hoogsensiteif’ heel snel te boven bent. Accepteer dat het een proces van vallen en opstaan is, maar wel een proces waarbij je op jezelf kunt bouwen. 

Succes!

Dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.