Individueel

Leer omgaan met hoogsensitiviteit en leef vanuit jouw zielsmissie

28 jaar

ervaringsdeskundige

1,5 HA

Natuurpracht

+25000

paardencoach sessies

Hoogsensitiviteit als potentieel

30 jaar geleden ben ik mezelf bewust geworden van mijn hoogsensitiviteit. Met vallen en opstaan ben ik hoogsensitiviteit als een bijzondere kwaliteit gaan beschouwen en mijn zielsmissie gaan leven. Ik heb in al die jaren vele hulpverleners bezocht, maar de beste hulpverleners zijn voor mij toch wel de paarden.  

Bij de paarden kon ik mezelf niet verschuilen achter woorden. Zij hebben mij laten ervaren wie ik werkelijk ben en hoe ik volledig kan vertrouwen op mezelf.

De paarden zijn bijzondere leermeesters om jouw  het hier en nu te laten ervaren. 

In het hier en nu is er rust en harmonie en vind je jouw antwoorden.

Jolanda Kleiss Hoogsensitiviteit paardencoach/therapeut

Breng meer harmonie in je leven

De paarden

Paarden reageren op onze emoties, ook al zitten die nog zo diep verscholen. Paarden zijn in staat om je te helpen jouw zenuwstelsel te balanceren, jouw leiderschap, focus en passie te versterken, jouw gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn te vergroten. Zij verstaan de kunst om  je mee te nemen naar het hier en nu. 

De natuur

In de natuur als decor vind je de rust die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Een plek waar je even stil kunt staan en je bewust worden van wat er zich aandient in het moment. De natuur heeft een positief effect op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording.

Creativiteit

Wat woorden verbloemen wordt duidelijk in beeld. Soms is het moeilijk om gevoelens en denkprocessen te verwoorden. Dan is het juist fijner voor je als hoogsensitief persoon om je creativiteit te gebruiken zodat innerlijke processen helder worden. Je zet jouw creativiteit in om te ontspannen en inzichten te verankeren. 

Hoogsensitief en grenzen

Hoogensitief

Je leert alle do's en don't van hoogsensitiviteit kennen

Hulpvraag+3 basis vragen

Creativiteit voor een positieve mindset

12 sessies van 1,5 uur

Omgaan met Hoogsensitiviteit

Plan hieronder zelf jouw vrijblijvende kennismaking in

Laden...

Equizenz maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.